torsdag 19 augusti 2010

Prinsen är vår, varmt välkommen!

Nu är det officiellt! Kevin-Prince Boateng är nu en Milanspelare (på lån) som kommer att få bära Milantröjan, och som han själv har sagt är han väldigt glad över det..

"Den tyske ghanaren" landade i Milano på måndagskvällen efter resan från Portsmouth, England och påbörjade sin första träning med laget på tisdagsmorgonen..
Dock är han inte ensam hos oss.. Dels för att alla i Milan är som en stor familj.. Men också för att han får sällskap av sin landsman Dominic Adiyiah som också spelade för Ghana precis som Boateng, under sommarens VM.

Nu fick i alla fall Allegri som han ville, förstärkning i mittfältet! Nog blev det förstärkning.. Boatengs bollteknik och löpningar är ögongodis. Han är lite halvt känd för sitt heta temprament också, men det lär inte vara några problem tror jag!
Kan också tillägga att han fick pris för "den bäste tyske spelaren" år 2006, då han var 19 år gammal.. Inte illa!
Så som det ser ut nu kommer han vara aktuell för spel redan på söndag när Milan möter Juventus. Ser fram emot det.


Välkommen ombord till den vackra delen av Milano, snygging!

/ Pegah Milanista

5 kommentarer:

  1. Äntligen klart längtat hela sommarn :D.. Förstärkning i mitten behövdes och nu är han här.. Att han är kaxig är bara bra tycker jag.. Jepp hans löpningar o skott påminner om en annan prince haha.. Fin inlägg återigen! // prince 23

    SvaraRadera
  2. välkommen till san siro Kevin-Prince Boateng <3

    SvaraRadera
  3. Milan har nu mer 3 kronpyskon till mittfältare: Gattuso, Flamini, Boateng. :P

    SvaraRadera
  4. Amelia

    Sokratis Nesta T.Silva Antonini

    Flamini/Merkel Pirlo Boateng

    Ronaldinho

    Pato Huntelaar

    SvaraRadera
  5. Ambrosini är kapten och kommer förmodligen inte att petas. Dessutom är han väldigt viktig för Milan också, förrförra säsong var han och Abbiati enligt mig de 2 bästa spelarna(i Milan).
    Flamini gillar jag, men känns som att han är lite för ivrig. Allegri har om jag inte minns fel sagt att han ska satsa på Flamster, men tror inte Ambro petas i förmån för honom.

    Papa"blablabla" har sagt att han HELST vill spela MB men att han KAN spela HB. Så tror att det blir Zambro(Abate?) på högerbacken.
    Annats ser elvan riktit bra ut och borde kunna ta....kanske inte guld men iallafall silver:P

    SvaraRadera