lördag 28 augusti 2010

Senaste nytt! B.la. Zlatan, Bruno

Ni får ursäkta den sega uppdateringen, men det är lite svårt med tanke på att jag är ensam bloggare & att skolan har börjat!

- Barcelona 1-1 Milan:
En match som imponerade många, och som fick barcafansen att tysta ner sig själva (hoppas jag). Innan matchen fick jag höra att "Milan skulle bli krossade av Barca med 3-0, 4-0, och ja till och med 7-0". Nå?
Amelia höll nollan hela första halvlek. Och jag tycker att Inzaghis RUSKIGT fina mål visade Barcelona att vi inte är rädda för dom. Vissa började fira vinsten som om det vore en CL-final eller liknande.. Själv är jag nöjd över hur vi spelade, och var glad över att se Boateng göra en bra debut, och ännu mer glad över att se Pippos fina mål som sagt, som dessutom dödade kritikerna.. Vem kallar Pippo för avdankad gamling? Ät era egna ord, tack!

Påpekanden till er Barcafans om matchen..
1. Det var en meningslös match för oss
2. Det var eran egna trofé
3. Ni "vann" på straffar
Tack och hej...!

Här kan ni se Pippos volley-mål!
**************************************************************************************************

Spelarnytt:
- 22-åriga högerbacken Bruno Montelongo till Milan på lån från uruguyanska (shit vilket ord haha) River Plate.

- Vad händer med Zlatan?
Jag har följt all Zlatan-snack på nätet, på TV, i tidningar, radio, osv.. Och jag antar att ni alla har hört om "Zlatan till Milan" så jag ser direkt ingen poäng i att sitta och skriv ner allt om affären..

Med tanke på Mascheranos övergång från Liverpool till Barca står det fortfarande inte om Zlatans övergång är officiell eller inte, det beskedet sägs komma imorgon (lördag 28 augusti). Men Zlatan som en officiell Milanspelare presenteras på söndag. Det har varit så mycket snack och möten så man nästan blir förvirrad, med tanke på att bland annat aftonbladet (a.k.a. Zlatanbladet) skriver om svensken varje dag.. Tycker jag i alla fall!
Många har frågat mig om jag vill se Zlatan i Milan, och mitt svar till det är; självklart, varför inte? Det lär vara konstigt att se före detta Juve och Inter-Zlatan i sitt egna lag, men vem kan tacka nej till en bra och känd världsspelare?
Men för att vara ärlig har jag aldrig kunnat tänka mig se Ibra i en rödsvart tröja.. Men det kanske jag och alla andra får göra snart. Time will tell.. Tick-tack, snart stänger transfermarknaden...


/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. snart kommer zlatan ;)
    Jag tycker det ska bli roligt med han i milan. det är alltid roligt med nya spelare :P

    SvaraRadera
  2. PIPPOS MÅL ÄGDE UT HELA BARCELONA!

    SvaraRadera