tisdag 17 augusti 2010

LUIS SUAREZ!!!! Oh my GOD.

OKEJ okej okej, vänta vänta låt mig andas lite.. Jag läste en sak idag som fick mitt hjärta att stanna till för en sekund och som fick mig att hoppa upp och ner och säga "Oh my God" ungefär 10 gånger.

Jag kanske inte har nämnt Suarez så värst mycket i bloggen. Men jag vet att jag har nämnt honom i alla fall. Men nu ska jag förklara en sak. Jag tycker Suarez är FANTASTISK! Och jag skulle mer än ALLT vilja se honom i Milan! Ja, jag vet att det finns många som ogillar honom efter vad som hände under Uruguay-Ghana matchen, men.. I dont care, helt ärligt. För jag vet att vem som helst skulle ha gjort så.. På tal om folk som ogillar honom. Adiyiah (Ghana), Boateng (Ghana) och Suarez (Uruguay) i Milan? Hahaha.. krig!

ANYWAY. Detta läste jag nyss:
"Milan are ready to compete with Juventus, Arsenal, Fulham, Shakhtar Donetsk, Marseille and Tottenham for the signature of Uruguayan international Suarez.
The Ajax man had a fantastic season with Ajax and then he played very well in the World Cup. It appears that Milan are ready to offer €10 million + the services of Klaas-Jan Huntelaar."

- Åh Gud.. Jag vet att detta inte är så troligt, hur underbart det än låter i mina öron (eller ja, ögon), men jag hoppas verkligen.. MEN å andra sidan skulle det inte vara så roligt för mig att släppa taget om Huntelaar.. Det är något speciellt med den killen som jag avgudar. Okej nu.. Kära ledningen. Om ni läser detta har jag en önskan. IN MED SUAREZ! Och varför just Hunter hallå? Det finns spelare som Oddo och Kaladze som vi kan kasta bort.. Tack på förhand, jag väntar på erat beslut! (hahaha)


Suarez + Milan = Min dröm går i uppfyllelse..
Jävlar vad snygg han är.. (haha, jag är trots allt en tjej om ni inte har glömt det!)

/ Pegah Milanista

5 kommentarer:

 1. hellre huntelaar enligt mig plus så ser huntelaar bättre ut kanske?


  OBS ÄR ITNE BÖG!!!!!:D

  SvaraRadera
 2. hata Suarez vill aldrig se han i milan+han vågar inte komma till milan pga boateng

  SvaraRadera
 3. tycker båda är lika fula haha:P
  men suarez kanske är bra för milan?

  SvaraRadera
 4. hoppas att marco borriello ska lämna milan o kommer suarez istället

  SvaraRadera