måndag 16 augusti 2010

Trofeo TIM + K-P "Milanista" Boateng!

Idag anlände 23-åringen Kevin Prince Boateng till Milanello från Portsmouth, England! Han beräknas bli en officiell Milanspelare imorgon, dock är det ett lån. Den tysk-födde ghanaren känner man igen från VM då han spelade för Ghana. Ja, hans efternamn finns på en annan spelares rygg förutom hans, låter Jerome Boateng bekant? Det är hans bror, som spelade för Tyskland under VM.
Själv är jag väldigt glad över detta och ser fram emot att se hur han kommer platsa i laget.
Prince har själv sagt att det är som en dröm för honom att spela i ett italienskt lag. Underbart!


Från vänster: Jerome Boateng, Kevin Prince "Milanista" Boateng!

********************************************************************************************
I fredags spelades Trofeo TIM mellan storlagen Milan, Inter och Juventus.
Första matchen: Inter 1-0 Juventus
Andra matchen: Milan 1-1 Juventus (4-3 straffar)
Tredje matchen: Milan 0-0 Inter (2-3 straffar)

Finns inte mycket att skriva om matcherna, som för övrigt inte var så underhållande som man hade hoppats på. Milans ungdomar fick återigen chansen att spela och visa upp sig, i truppen hade vi Merkel, Novinic, Strasser och Oduamadi. Duktiga killar som börjar komma igång.. Låt utvecklingen börja!
Vinnarna blev Inter med 5 poäng, Milan kom på andraplats med 3 poäng, och sist men inte minst kom den gamla damen Juventus med 1 poäng.
Har inga fler kommentarer förutom.. AMELIA!!! GRANDE, vilken bra match han körde, och vilka räddningar! Hatten av för honom, mer sånt vill vi se! Bravo.Här är en video på straffarna mot Juventus.. Lägg märke till Amelias räddningar och de fina straffarna från Nesta och Pirlo. Utsökt!

/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. Amelia är väldigt bra det håller jag med om! bara han får spela mer så ordnar det sig för er när det gäller målvakter.

    SvaraRadera
  2. GUUUD vad skönt med lite förstärkning i laget, det behövs verkligen! bra milan!

    SvaraRadera