tisdag 31 augusti 2010

Milan 4-0 Lecce; En underbar start!

Vi inledde den nya säsongen på samma sätt som vi avslutade den förra, med en vinst.
Med ca 37,000 åskådare på San Siro och övriga som såg matchen på TV, blev tittarna bjudna på en rejäl Milan/samba-show!


Pato 1-0:
Efter flera målchanser i början av halvleken fick Pato bollen på högerkanten via Ambrosini, vid det tillfället hade det gått ca 16 minuter då ankan fick äran att göra säsongens första Milanmål.

Thiago Silva 2-0:
Borriello-Seedorf-Ronaldinho-Seedorf, egentligen borde det ha varit Seedorf som skulle ha nätat då han fick ett bra läge som han missade. Dock ledde Rosatis räddning till en hörna som Ronaldinho fick ta. Bollen hamnade direkt utanför målet där Thiago och Borriello stod och kämpade för att få in den i mål, det såg kämnpigt ut kan jag säga.. Det var en sån stund då hjärtat stod stilla, och när man hoppar upp ur soffan och ställer sen någon centimeter framför TV:n för att se vad som händer.. In a matter of seconds.. SILVA! MÅÅL!


Pato 3-0:
Det målet fick mig att tänka "Gud, det där var ju lätt som en plätt!" för att det såg nämligen sååå lätt ut. Ronaldinho passar fram till Pato som hade ett PERFEKT och fritt läge, självklart glider han förbi och nätar.. Lätt som en plätt som sagt! Att missa ett sånt läge skulle nästan kunna vara olagligt..

Halvlekspausen:
Innan första halvlek tog slut stod det 3-0 till Milan. Fansen jublar, och våran mycket speciella gäst som nu är en familjemedlem, nämligen Zlatan, blev bjuden på en riktigt fin fotbollsmatch under tiden då han satt bredvid Berlusconi och Galliani på läktaren.
Under pausen var det hans tur att inta fotbollsplanen på San Siro efter ett bra tag.. Han blev varmt välkomnad av ivriga fans, samt massor av TV-tittare runtom i världen..
Vilken härlig men samtidigt "unbelieveable"-syn att se han stå där och hålla i en fin rödsvart tröja med hans namn på baksidan.. Jag var ju självklart också ivrig, stod och filmade hans ingång på plan med min mobiltelefon, samtidigt som jag hade ett leende på läpparna.


Inzaghi 4-0:
Pippo intar planen under andra halvlek, och efter att ha varit på plan ville han också vara med i spelet, och det fick han. Minuter innan domaren blåste av matchen var det hans tur att näta för andra matchen i rad (glöm inte hans volley-mål senaste träningsmatchen mot Barca). Via Gattuso och Boateng fick Pippo göra det han är bäst på; att göra mål och därefter skrika halsen av sig!/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

 1. haahah fan tväärskönt inlägg ju, dt ee nice med mycket bilder och så:P forza milan

  SvaraRadera
 2. skönaste dagen!.. hoppas bara att man kan dissa seedorf för boateng.. bort bort me gamlingar..!

  pst bra skrivet!

  SvaraRadera
 3. Anonym - det är svårt att hitta gammlingar i milan nuför tiden ;) !

  SvaraRadera