måndag 9 augusti 2010

Pitton, Bocchetti & Boateng!

Ingen ny spelare till A-laget sedan Papa, men för primaveran går det bra. Deras senaste nyförvärv är 17-årige mittfältaren Mattia Pitton. Han sägs vara Strassers ersättare, då Strasser kommer att börja spela med A-laget, samt Merkels ersättare, som också då och då kommer att få spela med A-laget.
På tal om Merkel och Strasser..
Vilka spelare. They're really something. Förutom just dom två tycker jag att våra ungdomar gör ett fint jobb, de gör väldigt bra ifrån sig!
Det är så härligt att se ungdomen växa i Milan, mer sånt vill jag se! (eller jag tror nästan att jag kan skriva att alla vill se det)..

Salvatore Bocchetti (23) & Kevin-Prince Boateng (23);
- Ännu har Allegri inte fastställt någonting om de två spelarna som ryktas vara på väg in.
Jankulovski till Genoa (lån) och Bocchetti till Milan (lån)? Med tanke på att vi fått in både Papa och Amelia från Genoa är det en bra stämning mellan båda lagen. Dock har Jankulovski ännu inte sagt om han är villig att flytta eller ej. Men om Jankulovski inte går med på detta sägs Abate vara den som blir utlånad istället för honom..

- Har tidigare skrivit att Allegri funderar över mitfältet.. Så om Boateng inte skriver på för Lazio sägs det att vi har honom i kikaren.. Ghanaren var med i VM och spelade tillsammans med en bekant kille, nämligen Adiyiah..


/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. kommer aldrig hända tyvärr

    SvaraRadera
  2. bocchetti platsar inte in i Milan helt enkelt. en bra mittback skulle inte vara fel heller. eller en vänsterback

    SvaraRadera