torsdag 12 augusti 2010

Ögonen på världens bästa ankunge!

Har tänkt lite över detta och jag har kommit fram till att jag har lite saker att skriva om Pato. Han är en fantastisk spelare, det har jag alltid sagt..

Han var skadad men "kom tillbaka" i allra slutet av säsongen.. Kom inte ens med i Brasiliens VM-trupp, d.v.s. att han inte fick spela alls. BIG mistake Dunga!! Kan bara tänka mig hur bra han hade platsat i landslaget och hur många mål han skulle ha gjort..
Minns hans första landskamp; Brasilien-Sverige. Matchen slutade 1-0 till Brasilien och det var då Pato gjorde sitt debutmål för sitt landslag, som 18-åring! Inte illa va?

Igår körde Brasilien match mot USA, Mano Menezes (Brasiliens tränare) första match med laget. Ett bra val han gjorde var att låta Pato vara med i startelvan, vilket han inte ångrade efter matchen då Brasilien vann med 2-0 och målgörarna var Neymar samt ingen mindre än Pato! IN YOUR FACE om du såg matchen Dunga, din idiot!

Vilken grabb asså! Känns som om det vore igår han gjorde sitt Milan-debut. Minns rubrikerna i sportbladet - "Här får fansen en ny kärlek". Har faktiskt det uppe på min vägg. Det var den 13 januari 2008, Milan-Napoli. Matchen slutade 5-2 till de rödsvarta och ankan stod för ett mål som han tillägnade till sin flickvän.

Kan bara fortsätta skriva och skriva.. Men skulle bara påpekat samma saker gång på gång då.
Avslutar detta med att skriva, stanna med oss Pato, du har en bra plats i familjen..

Massvis med kärlek till dig grabben, il fenomeno..
/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. il fenomeno! tungt!

    SvaraRadera
  2. Det var fint.. men fastnade mer för hunter krönikan :)

    SvaraRadera