söndag 29 augusti 2010

Officiellt: Ibrahimovic till Milan!

Varmt välkommen till Milano! Igen..

ZLATAN ZLATAAN ZLATAN ZLATAN ZLATAN!!! Vet inte hur många gånger jag har hört/läst hans namn denna vecka!

Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Jag kan vara helt ärlig och säga att jag ALDRIG trodde att detta skulle hända..
Jag har aldrig hatat Zlatan. Visst har jag ogillat han då och då, och tyckt att han är väldigt överskattad. Men han är en fantastisk spelare.. Asså det är Zlatan. Kan ni tänka er? Zlatan i Milan! Jag satt och skrattade medan jag läste alla Zlatan-rubriker imorse på internet. Det är helt sjukt..
Men jag menar, Ronaldinho - Zlatan - Pato.. Vilket jävla monsteranfall!

Men det läskigaste är, att för bara någon månad sen började Ibras flytt-rykten till Milan, men jag trodde inte på någon av de. Min mamma frågade mig flera gånger; "Varför köper inte Milan honom? Han är ju en bra spelare?", men jag bara skrattade och sa, mamma tror du på dig själv eller? Zlatan kommer aldrig att bli en Milanspelare..
Och den första personen som skrattade tillbaka i mitt ansikte när Ibra blev klar, var min mamma. Det var en riktig "I told you so"-moment..

Men nu är det äntligen klart. Zlatan kommer till oss på lån, med ett köpkrav på 24 miljoner euro. Det rör sig om ett 4-årigt kontrakt. Under det första "låne-året" kommer Ibra få 12 miljoner euro i lön.
Och för första gången på länge kan jag bara säga, TACK Galliani.. Äntligen! Han lyckades få ner priset från 40 miljoner euro.. Inte illa!
Undrar hur blåsta Barca känner sig nu, efter att ha köpt Zlatan för bara något år sen för ungefär 69 miljoner euro..
Inte nog med det så är alla Barcafans emot denna flytt..
Idag landade Ibra i Milano och blev välkommen av ca 200 fans som stod vid flygplatsen.

"Jag lämnade Barca med motivation till att prestera ännu bättre. Nu är jag här med Milan för att vinna, och jag kommer inte lämna förrän vi har vunnit allt. Vi är det starkaste laget i Italien" - Ibrahimovic

Ikväll kommer Zlatan Ibrahimovic att presenteras innan Milan-Lecce, på San Siro, framför 50.000 människor!


/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

 1. Hahaha lite kul grej bara. TV4SPORT hade inga som helst planer att visa Milan v/s Lecce. Men så fort Ibra blev klar så vakde man att skrota Fiorentina-Napoli för att visa Milan-lecce(Ibras presentation) istället. Haha

  Napoli Fiorentina är faktiskt en bättre match än Milan-Lecce, men hoppas endå att folk kan börja uppskatta italiensk fotboll igen.

  Zlatan har ALDRIG varit en personlig favorit hos mig och tror inte att han någonsin kommer bli det. Skulle jag dela ut "favoritpoäng" åt honom skule han bara få 3/10.
  Känns endå jävligt skönt att ha en sån stor spelare i Milan. Ska även bli JÄKLIGT kul att se de blåsvartas reaktioner i derbyna :D

  Berlusconi höll sitt löfte om en storspelare och Galliani är ett geni.
  Välkommen Ibra.

  SvaraRadera
 2. VÄLKOMEN IBRAHIMOVICH TILL MILAN

  SvaraRadera