onsdag 4 augusti 2010

Finalisterna bötfälls + T.Silva: "Jag vill stanna hemma i Milan"

Läste idag om att de båda finalisterna från VM tvingas böta för den stökiga matchen den 11 juli.
Under hela matchen delades hela 14 gula kort ut (Holland 9 st, Spanien 5 st), och det var totalt 47 fouls.. FIFA presidenten sa att han hade blivit besviken av spelarnas beteende på plan..

Enligt FIFA:s regelverk bötfälls ett lag efter att ha fått minst 5 gula kort, och FIFA har nu meddelat att bägge lagen får böta, Holland får betala ca 100.000 kronor, och VM-vinnarna Spanien får betala ca 68 000 kronor.. Trevligheter.
******************************************************************************************************

Thiago Silva om Milan: "Jag känner mig hemma här, jag hade en bra säsong senast"
Brassen har nekat alla rykten om en Real Madrid-flytt, och han har sagt att han vill "stanna hemma i Milan" till åtminstone år 2014.

"Det är första gången jag läser om detta i tidningen, men jag vet ingenting. Det enda jag vet är att jag är fokuserad på Milan och vill stanna här tills mitt kontrakt löper ut, år 2014. Jag känner mig verkligen hemma i Milan, som om dom vore min andra familj. Jag trivs här."
Detta sa Thiago till Milan Channel efter tisdagens träning.. Respekt.


/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

 1. Hej

  Kul med en Milanistatjej. Alltid trevligt. Skulle du vara intresserad av att flytta ditt skrivande till en sportplattform för sportbloggare där du hittar likasinnade vilket gör att du får fler besökare och kommentarer.

  Du är välkommen. www.kylspray.com
  mvh

  SvaraRadera
 2. man måste bara älska thiago

  SvaraRadera