lördag 28 augusti 2010

MILANBLOGGEN FIRAR ETT ÅR! + Historian bakom bloggen

Jaaaa må Milanbloggen leva ut i hundrade ååår.. Ja som rubriken lyder så firar Milanbloggen ett år!
Gud så snabbt det gick.. Det är helt galet!


Jag minns att innan jag bestämde mig för att blogga "sådär seriöst" så hade jag alltid tänkt på hur det skulle vara.. Jag trodde aldrig att jag skulle bli "känd" på något sätt, eller att jag ens skulle ha läsare runtom i Sverige. Det blev inte som jag hade tänkt mig.. Det blev faktiskt bättre!
Eftersom jag alltid snackar om Milan och fotboll så tyckte mina kompisar att jag skulle börja blogga. Jag tänkte på att göra det men sen bangade jag.. Jag tänkte: "vem fan pallar med blogg, man måste skriva hela tiden, fixa den, osv..."
Sen tänkte jag att jag ändå kunde ge det en chans.. Varför inte? Det är inte som om det är någon slöseri med tid, och framför allt så får jag skriva ner allt jag tycker och tänker!

Nu ser jag blogganset som en av de bästa sakerna jag gjort hittills i mitt liv, utan att överdriva. Jag får skriva om ett lag jag älskar från djupet av mitt hjärta, jag får skriva om mitt främsta intresse, och det bästa är att jag får skriva om något som gör mig glad och fyller mina dagar med glädje och kärlek. Fotboll och Milan.. Det är livet.

Du som läser detta kanske inte är Milanista, men tänk dig att du har ett rum med t.ex massor av Milanaffischer, flaggor osv på väggarna. Tänk dig att vakna varje morgon, öppna ögonen, och det första du ser är affischerna.. Och att sova varje natt, det sista du ser är dina Milanfyllda väggar. Det är så jag vaknar upp på morgonen, och så jag sover varje natt. Det är en glädje och en värmande känsla som jag aldrig vill förlora..

Många uppskattar min blogg med tanke på att jag är en tjej i tonårsåldern som skriver om Milan och ibland övrig fotboll. Jag som "bloggare" uppskattar alla er också. Tack för att ni tar eran tid till att läsa min blogg och kommentera det jag har skrivit.
Som det ser ut nu verkar jag vilja blogga i flera år till, det är inga som helst problem.. Hoppas det blir så!
Jag vet att min blogg kanske inte är världens bästa, och att det finns flera andra liknande bloggar därute som är bättre än min. Men jag gör mitt bästa och jag hoppas att ni gillar det! Från början gjorde jag detta för min egna skull, men nu gör jag det för eran skull också.. Och för lagets skull såklart! (även om de inte läser det jag skriver..)

Vet inte vad jag ska skriva mer. Förutom att jag är tacksam över att ni läser och kommenterar bloggen! Fortsätt med det! Det värmer verkligen..


MILAN NEL CUORE! Kärlek.

/ Pegah Milanista

8 kommentarer:

 1. vad fint skrivet. Jag får gåshud! speciellt den delen när du skriver om "att vakna och sova på morronen"..
  jättefint Pegah
  fortsätt så!

  SvaraRadera
 2. Vadå bättre bloggar den här är den bästa jag hade ac milan som startsida fram till att jag hittade den här nu har jag en ny startsida :D

  SvaraRadera
 3. Du skriver jättebra för att vara en tjej! Hoppas du fortsätter, ge aldrig upp tjejen!

  Under de senaste tiden har det kommit upp några nya bloggar. Då menar jag Avanti Rossonero bloggen och även Juventusbloggen. Undrar om du brukar läsa? Jag är stor Juventusfan och har kontaktat Eddie Issajanian om att skriva på Svenskafans, precis som det började för mig, är du också intresserad? Ni kan slå ihop och skriva om två olika lag, vore väldigt intressant!


  Mvh Daniel

  SvaraRadera
 4. Grande Pegah!

  N11

  SvaraRadera
 5. grattis och grande Pegah
  bästa bloggen som finns
  forza ac milan

  SvaraRadera
 6. Keep up the good work

  SvaraRadera
 7. Vad härligt! och vilken härlig blogg. tack ska du ha

  SvaraRadera
 8. jättefint pegah :) din lilla milan nörd:p Hehe

  SvaraRadera