onsdag 25 augusti 2010

Stormöte; Barcelona - Milan!

Om mindre än en timme är det dags för "Trofeo Gamper" på Camp Nou då Milan möter spanska Barcelona.

Just nu medan jag skriver detta befinner sig bägge lagen i Camp Nou och förbereder sig inför matchen.. Det ska bli väldigt spännande att se hur det kommer sluta! Jag samt många andra har sett fram emot denna match ett bra tag..
Innan matchen sparkas igång kommer en film att visas - som en hyllning till den före detta Barcaspelaren Ronaldinho, med tanke på att hans karriär verkligen sköt igång i Barcelona, d.v.s att det var hans bästa år, som Kaká med Milan. Fast skillnaden mellan brassarna är att det fortfarande går bra för Ronaldinho (kanske inte lika kvick som förut), men jag har inte sett Kaká göra lika stor nytta i Real som han gjorde i Milan.. Väldigt synd..

I alla fall!
Kan sitta och skriva massor, men jag måste faktiskt också ladda upp inför matchen.. Som förresten inte visas på svensk TV, så det gäller att hitta en bra stream för att kolla via datorn!

Följande spelare är uttagna:
Amelia, Roma, Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papa, Thiago Silva, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Oduamadi, Ronaldinho.Tyvärr så kommer Pato inte att vara med, då han fortfarande vilar ut och laddar batterierna inför Serie-A starten.. Hoppas vi (?)
Förhoppningsvis är det Amelia som står i mål, med tanke på att Abbiati inte är uttagen (tur det!).

Matchen sparkas igång klockan 19.45 vilket är snart, så jag avrundar detta inlägg med att säga; FORZA MILAN!!!!!
Må bästa lag vinna.


/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. Du är fanimej så jävla dålig! BAAAAAAAAAARCAAAAAA!!!

    SvaraRadera
  2. Haha Pippo Mio!!!

    SvaraRadera