fredag 14 maj 2010

Svar på frågestunden - Del 1!

Anonym frågar:
Varför är du så galen i Milan?
Och sen när?
Spelar du själv i något lag?
Märkt att du har många "fiender", vad kan det bero på? :)
Svar:
Varför? Bra fråga.. Det blir väl så när man är väldigt insatt i något, det kan ju vara vad som helst egentligen.. Men för mig är det ju Milan.
Sen när? Det började ju med mitt intresse för Kaká, skrev ett inlägg om det.. (klicka här för att läsa inlägget) sen blev Milan det rätta laget för mig.
Tyvärr spelar jag själv inte fotboll ..
Fiender? Hur menar du då? Själv anser jag inte att jag har fiender.. Du kanske menar folk som kritiserar min blogg kanske? That's fine by me. Man får väl tåla lite kritik ;)

Anonym frågar:
Vilken typ av musik brukar du lyssna på?:P haha
Svar:
Allt från 2pac, NWA, (Ice Cube osv..) Run DMC till Nas.. Lyssnar på all bra musik i princip.. men hiphop/ oldschool rap för det mesta ;)

Anonym frågar:
Är du aktiv på Svenskafans forum om ja, under vilket nick?:P
Svar:
Jag brukade vara det! Fast jag minns varken mitt användarnamn eller mitt lösen för den delen.. haha. Men jag är en aktiv läsare i alla fall ;)

Anonym frågar:
Hur lång tid lägger du ner på bloggen? Gör du din design själv?
Svar:
Hmm.. Som ni läsare märker är jag mer aktiv nu än vad jag brukade vara. Är ofta vid datorn så när det sker något i Milanvärlden börjar jag blogga.. Så svaret på din fråga är: Flera timmar i veckan!
Ja, jag gör min design själv!

Johan frågar:
Vad tycker du om Ronaldinhos säsong
Svar:
Enastående! Haha, har i tidigare inlägg skrivit om honom och en del av hans succé säsong hos oss... ca 10 mål & över 20 assist säger väl allt? Från att betraktas som en "avdankad spelare" till en toppen spelare så har han visat upp sig ordentligt och tystat ner de flesta kritiker.. Hans säsong har varit mer än godkänd! Dock är det en stor besvikelse att han inte blev antagen till VM-truppen.. Suck.

Anonym frågar:
Hur känns det att vara Milanista i dessa dagar xD?
Svar:
Känner att du syftar på våra mörka dagar under slutet av säsongen.. Alla fotbollslag har alltid upp-och nedgångar, så det är bara att gilla läget när det är som mörkast, för i slutändan ser man ljuset.. Från att få en seg start i början av säsongen med en oerfaren tränare till att avsluta säsongen på en 3:e plats med förluster och massor av skador är ändå acceptabelt. Det känns alltid bra att vara Milanista!

1+1=2 frågar:
Varför/hur började du blogga?
finns det någon annan i din släkt/familj som älskar milan lika mycket som dig?
Svar:
Nej, i min familj eller släkt finns det ingen Milanista överhuvudtaget, tyvärr! Hemma snackar jag alltid om fotboll men det finns ingen som orkar lyssna på mig.. Så det var nog en stor anledning till att jag började blogga, d.v.s. att skriva det jag tycker/känner/tänker om laget (eller andra lag) och kunna få en bra respons från läsare som också är insatta i fotboll!

Anonym frågar:
har du blivit typ diskriminerad någon gång? asså att någon typ ser ner på dig på något sätt för du är tjej? ta inte de på fel sätt:)
Svar:
Vet inte om man ska kalla det för "diskriminering" direkt, men ja, det har hänt att vissa har underskattat mig och trott att jag bara är ett medgångsfan eller liknande.. Men det är ju självklart inte så. Har skrivit ett inlägg om detta "ämne" tidigare, ta en titt! (klicka här för att läsa inlägget)

BMW 328i frågar:

beskriv dig själv med 7 ord.
4 spelare du vill ha i milans trupp.
beskriv Beckhams tid i milan.
favo lag inom sverige.
jobbigt och skriva blogg?
Svar:
7 ord... Glad, rolig (?.. haha), kreativ, envis, kämpe, & ska jag vara ärlig.. aggresiv (ibland haha!) och självklart: Milanista!
Det finns fler än 4 spelare jag skulle vilja se i den rödsvarta tröjan... Dzeko, Nasri, Neuer, Suarez.. Framförallt vill jag se fler unga primavera spelare i A-laget!
Beckham.. Ja, han är en bra spelare. Synd att han missar VM för skadan, det var trots allt därför han spelade hos oss denna säsong, för att kunna vara med i Englands VM-trupp. Fina crossbollar och bra samarbete med lagkamraterna. Han spelar för laget i första hand och har haft en väldigt bra fotbollskarriär under dessa år.
Brukar inte kolla på allsvenskan så mycket.. Det händer väl då och då att man kollar på någon match ibland. Men det är inte så att jag kan favorisera något lag.. Gillade IFK Göteborg förut, men var inte så insatt i det för att vara ärlig!
Det är absolut inte jobbigt att skriva blogg. Det är roligt och man har någonting att göra när man är vid datorn, istället för att bara sitta vid facebook, svenskafans, och liknande sidor.. Jag ser bloggandet som en slags "hobby" som jag absolut kommer fortsätta med! :)

Hoppas ni fick ett ordentligt svar på era frågor! Och hoppas att ni orkar läsa allt haha..
Del 2 kommer om ett par dagar :)

/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. Nice!! väntar på del 2 ;)

    SvaraRadera
  2. IFK GBG?!?!?! hahah!
    bra svarat där med "hur känns det att vara milanista"

    SvaraRadera