tisdag 4 maj 2010

"Milan är som en dröm för mig" + Pato tillbaka på söndag?

"Att flytta till Milan skulle vara som en dröm. Jag är ett milanfan och det skulle vara som en dröm för mig att bära lagtröjan. Jag skulle vilja spela där tillsammans med Edin Dzeko, han är en jättebra spelare, det insåg jag när vi spelade mot Wolfsburg i Champions league" - säger Milos Krasic till Blic Online

Det kommer att hållas ett möte angående hans flytt till Milan.. 25-åringen Krasic har själv sagt att det mesta runt hans flytt är upp till hans agent, och att det är många som är ute efter att få tag i honom... Hmm..
**********************************************************************************
"Pato ska inte någonstans. Jag är 100% säker på att Pato stannar här. Milan tänker inte sälja någon av storspelarna" - Sa Galliani till La Gazzetta dello Sport..

Pato kommer vara med och delta i dagens träning med resten av laget, och beräknas dyka in och spela mot Genoa i helgen? Vi får nog se..

/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

 1. .Höhö man får väl hoppas att tandläkarna i Ryssland är bättre än de i Portugal;)

  //Rui Costa#10

  SvaraRadera
 2. Skitsnack, de kommer driva bort pato

  SvaraRadera
 3. -Enligt rykten ska Skalliani försöka övertala Leo att stanna, men tror inte att Leo vill träna en klubb där han knappt för välja färg på sin egen slips.
  Leonardo lär lämna och inte kommer det bli van Basten som ersätter inte. Inte om man ska tro rykterna iallafall, för enligt dessa har hans agent sagt att Milan INTE kontaktat MvB....

  Det enda alternativet jag ser är Tassotti.
  Tassotti har varit i Milan hur länge som helst. Berlusconi kan styra honom hur som helst och jag tror att han är Milans träanre säsongen 2010/2011. Assisterande lär väl bli Favalli elelr någotxD.
  För varje dag ser det bara mörkare och mörkare ut för Milan. Visst end ag kanske en strimma ljus tittar fram i form av ett rykte som tex detta, Krasic-ryktet. Men jag är tyvärr pessimistisk. Jag tror inte på att det kommer hållas något möte med Krasic och dennes agent, om det nu hålls så lär han endå inte bli klar.
  Dzeko som man så länge hoppades på, verkade vara klart men icke sa nicke.

  Tittar man på utgående kontrakt väcks lite hopp. Pippo, Dida, Favalli, (Storari) har kontrakt som går ut i sommar(Kanske ahr missat någon). När man ser detta kanske man tänker: "Wooow nu kommer nya fräscha ersättare in, kanske någon från Primaveran"...Men nej. Om jag känner Milan så lär de förlänga med alla, alla nämnda namn är ju sk "champions".
  Inte blir man gladare när man läser "Thiuago Silva+Pato till Chelsea". Detta är mycket möjligt...kanske händer det.
  Milans framtid är väldigt mörk.

  Pessimist?-Hell yes!

  /7TS33

  SvaraRadera