lördag 15 maj 2010

Inför Milan-Juventus; en avskedsmatch för bägge lagen

Snart är det dags för Derby dei campioni!

Senaste matchen slutade 3-0, rödsvart vinst på Stadio Olimpico i januari.. Denna gång ser det inte mycket annorlundare ut, mellan de två lagen är det fortfarande vi som är starkare, jämfört med den gamla damen på 7:e plats..
Skadefronten är inte lika risig för våran del, vi har Pato tillbaka som sägs vara i god form, förra helgen fick han trots allt inte spela hela matchen..
Hoppas vi får se både Pato & Ronaldinho-show ikväll då! Kan fortfarande inte fatta hur Dunga kan vara så dum i huvudet..

Som sagt är detta sista matchen för Leo med Milan, vill tacka han för allt han gjort för laget, förväntar mig att se en och annan "hyllning" till honom från Milanfansen, härligt att han får avsluta det på hemmaplan!
Däremot är det bara inte Milan som ska ta avsked av Leo, utan Juvefansen ska få se Camoranesi spela i Juventus tröjan för sista gånger efter 8 år!

Startelva Milan: Dida, Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Gattuso , Pirlo, Seedorf; Pato, Borriello, Ronaldinho.
Startelva Juventus: Buffon, Zebina, Cannavaro, Chiellini, Grosso, Salihamidzic, Marchisio, Poulsen, Candreva, Del Piero, Iaquinta.
Avspark:
20.45

Tyvärr visas matchen INTE på kanal 9 idag, jävla idioter som väljer att visa Catania-Genoa istället för Milan-Juventus.. Är bara glad över att TV4 sport tar hand om Serie A-matcherna de 2 kommande säsongerna och kommer att visa upp till 6 matcher i veckan! Härligheter!

Må bästa lag vinna i säsongens sista match!
FORZA MILAN!
/ Pegah Milanista

2 kommentarer: