lördag 15 maj 2010

Bye bye Leo..

Det var igår under en presskonferens (som ni kan se här) i Milanello då Leonardo gav beskedet tillsammans med Galliani..
"Vi är här tillsammans för att meddela att vi nu skils åt, på ett lugnt sätt så som våran relation alltid har varit alla dessa år.
Det är ingen överraskning, det är väldigt tydligt att det här är slutet. Champions league-platsen som jag brydde mig om väldigt mycket har vi uppnått och imorse bestämde vi oss för att göra detta val officiellt, och det gjorde vi i Via Turati. Så det är det, tiden är inne, men på ett lugnt sätt." - Leonardo

Självklart är detta ingen chock för någon milanista.. Men jag tycker bara det är så jävla synd. Med tanke på hans brist på erfarenhet som tränare har vi kommit jävligt långt, det är jag tacksam för. Blir nästan tårögd när jag skriver detta.. Men det finns inget man kan göra så länge Berlusconi är president.

Så kvällens match mot Juventus blir Leonardos sista match med Milan.. Synd. Tack för allt Leo, hoppas det går bra för dig i framtiden!
(Inlägg om Milan-Juventus kommer senare ikväll)

2 kommentarer:

  1. gud så synd... hoppas i allafall att Milan får en bra tränare.

    SvaraRadera