torsdag 22 april 2010

Grattis på födelsedagen älskade Kaká

Han är mer än bara en spelare för mig. Han var en av anledningarna till att jag började bli fotbollsintresserad & till att jag blev Milanista från början.

Minns när jag gick i 4:an-5:an då jag blev "presenterad för honom" eller vad man ska säga. I min skola brukade alla tjejer och killar spela fotboll på rasterna, eller snacka om fotboll och olika spelare. En i min klass hade den gamla milantröjan med Opel-märket, med Kakás namn på ryggen. Jag blev intresserad och frågade om honom, vem han var, osv.. Sen kom det fram att han spelade i Milan. Just då i 10-11års åldern var jag inte helt insatt i fotboll som jag är idag, men den sidan av mig började sakta växa..
Minns under VM-06 då jag såg Kaká när han spelade för Brasilien och då tänkte jag "Abow, det är ju han, Milanspelaren!" dessutom tyckte jag han var fin också, så det var ju ett plus (och nej, jag är inte en av 1000 tjejer som tycker om spelare för deras utseende, och tycker definitivt INTE om C.Ronaldo!!!)

Det var bara en bra känsla när jag såg honom spela, jag kände mig glad när han fick bollen, och när han gjorde mål kändes det underbart och obeskrivligt. Det var då jag verkligen fattade att han var min favoritspelare.. Självklart var ju det som en stor förlust när han slutade spela hos oss, men han kommer alltid vara min favorit, oavsett vad. Kaká är Rossonero per sempre, hans karriär växte i Milan och han kommer alltid att ha en plats här.
Okej det här kanske låter sååå töntigt, men jag älskar honom! Kan inte beskriva den känslan jag får när jag ser han på TV eller internet, eller när jag kollar på massa youtube-videoklipp på honom.. Intervjuer, mål, osv... Jag bokstavligt talat gråter ibland när jag ser vilka mål han har gjort för oss. Önskar bara att det ska gå bättre för han i Real Madrid nu, och att hans skade-period går över så han verkligen kan få uppleva sin dröm som han alltid har haft (d.v.s. att spela framgångsrikt i Real)..
Och jag vet att han är en bra pappa till sin lilla son Luca, och en bra man till sin fru Caroline. (Jag är ingen stalker, jag vet bara allt om honom, hehe).. Hoppas ni orkar läsa allt detta och skriva en kommentar också!

Så med detta lååånga inlägg vill jag bara komma fram till en sak..
Felice cumpleanno Ricardo "Kaká" Izecson dos Santos Leite. Du är och kommer alltid att förbli min favoritspelare. Tu sei Rossonero per sempre. Kaká nel mio cuore..

Grazie per tutto, e grazie d'esistere Ricky <3
/ Pegah Milanista

8 kommentarer:

 1. Naaw vad gulligt av dig! grattis till han :)

  SvaraRadera
 2. Bra skrivet Pegah och jo du är nog en stalker.Hoppas som dig att han ska lyckas i Madrid och försöka bli kvitt med sin skada som han kommer bli efter VM då han opererar sig.Kaka har haft den här skadad länge undrar varför han inte opererat bort den.Kanske du vet nåt om det inte hört att han har opererat sig förut och han brukar ofta ha ont samma ställe.

  //AHMED ABDI OSMAN//

  SvaraRadera
 3. Helt otroligt Pegah. Vad bra skrivet det kommer från hjärtat det ser man. Kärlek i första ögonblicket. ///Pirlo

  SvaraRadera
 4. Underbart skrivet Pegah. Fortsätt så här du gör oss glada. KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET :D  Samad agha

  SvaraRadera
 5. aaaaaaaaaw pegah! vad fint skrivet :) väldigt fint! Grattis till han oxå :)

  SvaraRadera
 6. gud vad duktig du är :) ! bra jobbat, han skulle säkert bli stolt om han läste detta. vilken kärlek.. haha! bra :)

  SvaraRadera
 7. Bra skrivet...

  -kaka är ju lite av en favorit för all Milanisti, men du verkar verkligen avguda honom.

  Återigen: fint skrivet...

  Du valde bara fel bild:P
  Det finns en bild som betyder otroligt mycket, iallafall för mig. En bild som säger mer än 5000 ord:p. Kakas firande i regnet efter hans Mål mot ManU på SanSiro 2007.:P

  SvaraRadera
 8. grande kaká, en sann hjälte i allas ögon.. fint inlägg

  SvaraRadera