söndag 23 maj 2010

Blir det Allegri? - Pippo förlänger + CL vinnare 09/10

 • Det verkar som om Allegri kommer bra överens med Berlusconi och just nu är det mest troligt att han blir Leonardos efterträdare..
  Milannews.it skriver att Allegri varit på möte med både Berlusoconi och Galliani och det mesta pekar på att han är nära att ta över snart... Det kommer bli intressant att se om detta verkligen händer. Galliani har däremot sagt att han vill ha en tränare som en gång i tiden har spelat i Milan..
 • Pippo har nu förlängt sitt Milankontrakt och kommer spela hos oss till 30 juni år 2011."Jag är väldigt glad för min avsikt var från början att avsluta min karriär i denna tröja.." - Inzaghi.
 • Och till slut. Grattis Inter, vinnare av italienska ligan, italienska cupen & igår vann de Champions league 09/10 mot Bayern med 2-0. Trippeln! De har haft en bra säsong, och med tanke på att Inter är ett italienskt lag så har Serie A nu återigen 4 CL-platser till nästa säsong (en anledning till att man höll på Inter i finalen)..
  CL-vinnare efter 45 långa år.. Blev tårögd när laget stod där och firade, det enda jag tänkte var "Tänk om det där var Milan.."
  Men å andra sidan har vi lyft den där pokalen 7 gånger, och de blåsvarta kommer inte komma nära den siffran, och OM det sker lär det ske om ett bra tag, tror inte ens att jag lever då, haha! Men men. Tack och grattis!
  / Pegah Milanista

2 kommentarer:

 1. jag hatar inter av hela mitt hjärta och kommer alltid att göra det.spelar ingen roll vilket land de är ifrån, jag hatarde.

  SvaraRadera
 2. -Fy vad det svider i ögonen, Inter har vunnit trippeln. Man vill ju bara gråta. Nog för att det är välförtjänt och visst är Diego Milito en fantastisk lirare men det sticker som fasen i de rödsvarta ögonen att ha få sett Inter ta trippeln. Trodde att jag skulle slippa se Inter lyfta CL-pokalen, men ack så fel jag hade.
  Får svälja all min stolthet och klämme ur mig ett: "Grattis....Zanetti!":P.
  Hoppas att vi inom en snar framtid får se Milan ta trippeln(drömmar).

  *"SuperPippo", som tyvärr inte är så "Super" längre har förlängt. Ja. Men frågan är var det rätt?
  Filippo Inzagol Pippo Superpippo Inzaghi är en sann legend, en av det vassaste anfallarna på planten när det begav sig. Men har varit på väg neråt ett bra tag nu. Visst har han gjort många fina och viktiga mål, men iår fick vi se att han TYVÄRR är slut på riktigt. Missar fler lägen än han sätter, inte likt honom. tyvärr Pippo är slut.
  Hoppas bara inte han blir en start spelare för då spyr jag. har redan spytt ett X antal ggr sedan Inter lyfte CL pokalen, spydde även efter deras kupp o liga vinst. Lär spy väldigt mycket nu i sommar(Milans mercato och Gallianis och Berlus uttalanden), skulle sen Pippo bli en startspelare skulle jag nog dö av att spy. Han ska isånafall vara en reserv-reserv-reserbv;), ska inte behöva gå före Verdi, Zigoni etc bara för att han ahr en slags hjälte-ikon status i klubben. Ser hellre honom som en slags lärare till ungdomarna:)

  Allegri?-JA TACK!

  //TS33

  SvaraRadera