söndag 2 maj 2010

Milan 1-0 Fiorentina; Skönt!

En tråkig match som slutade på ett mindre tråkigt sätt, när Fiorentina fick lämna Milano med 0 poäng..

Nu känner jag mig lite läskig.. För vissa var det svårt att se en vinst igår, men inte för mig faktiskt. Kände mig lite skum när jag skrev att jag visste att vi skulle vinna i gårkvällens inlägg, men sen tänkte jag "skitsamma, det är ju trots allt min blogg så jag skriver vad jag tycker haha!", men kände jag mig ännu skummare när vi vann! Inte för att jag underskattar oss, men ja ni ser ju de senaste resultaten.. Inte ens vinst sedan 4 april! Anyway..

Inte den roligaste matchen man sett, Fiorentina började matchen som bäst då de visste vad de gjorde medan vi fortfarande var virriga.. Sen kommer Borriello i ett superläge då han är ensam med Frey men tyvärr vart det inget bra avlsut, ännu en gång sumpar han en fin målchans..
Vi skapade bra chanser men ändå var det Fiorentina som spelade fotboll.. Men i slutet av första halvlek började vi komma igång men den supersköna målisen Frey visste vad han gjorde, räddning efter räddning.. Han var dunder! Det skulle inte va fel att se han i en rödsvart tröja nästa säsong..
Från att vara uttråkad till raka motsatsen så blåser domaren och första halvlek tar slut..
Vad fan händer? tänkte jag.. Vi måste få dom där 3 poängen!!

Andra halvlek börjar med ett piggt Milan som verkar ha mer koll än vad de hade i första, vi skapade mer lägen och spelade "roligare" än vad vi gjorde i första. Men det blev inget målkalas. Ett dubbelbyte sker och kort därefter faller Borriello i straffområdet. Domaren tvekar inte en sekund - straff till oss.En skakig Ronnie var vad jag såg framför bollen i den 78:e matchminuten, i väntan på att han skulle näta.. Kommer han göra det? Eller? Den kunde Frey inte ta emot! MÅL!*andas ut* 1-0.

Matchen närmar sitt slut och det står fortfarande 1-0.. Il Capitano Ambrosini som redan hade dragit på sig ett gult kort tidigare under matchen, fick ta emot ett rött då han körde ner Gilardino utanför straffområdet. Väldigt smart.. Not. Vi fick spela med 10 man under resten av matchen, tack Gud att det bara var minuter kvar..
Efter 90 (+4) spelade minuter står det 1-0 till oss, och matchen tar slut.. Andas uuuut ordentligt..

Gula kort: Ronaldinho, Favalli
Röda kort: Ambrosini

Leo tackar Ronaldinho..
/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. tycker också de va en dålig match.. men i slutet blev det bättre, bra med 3p iaf. forza:)

    SvaraRadera
  2. Klart ni hade hjärtat i halsgropen när Ambrosini blev utvisad, inte är ni Inter som klarar av att få två ordinarie mittbackar utvisade men ändå klara av att spela 70 minuter :D

    SvaraRadera