onsdag 12 maj 2010

Dunga = årets skämt + Serie A sändningar

Man kan ju undra vad Dunga tänker med?

Såhär ser Brasiliens VM trupp ut:
Julio Cesar, Gomes, Doni, Maicon, Daniel Alves, Michel Bastos , Gilberto, Lucio, Juan, Luisao , Thiago Silva, Elano, Kaka , Gilberto Silva, Josue, Ramires, Felipe Melo, Kleberson, Julio Baptista, Luis Fabiano, Nilmar, Robinho, Grafite.

Fattas det några viktiga namn? JA!
Varken Pato eller Ronaldinho är med (inte Adriano heller för den delen).. Say whaat? Dunga har bara tagit ut 23 spelare..
Detta är absolut inte okej! Vilket skräll..!
Det första jag fick höra var "Men det är inte alls konstigt, Ronaldinho är inte lika bra nu som han en gång var i Barca" .. Det där är bullshit! (ursäkta språket)..
Visst, Ronaldinho är inte densamma som han var i Barca, MEN han är trots allt årtiondets bästa fotbollsspelare och har gjort mer än bra ifrån sig under denna säsong hos oss.. Till och med bättre än vad Kaká har gjort i Real. Och Pato? Chockerande.. Visst har han varit skadad men att inte vara med i landslagstruppen är mer än ett dumt val av Dunga..
IDIOT!!!!!!!!!!! Är väldigt upprörd och väldigt besviken..
*****************************************************************************

Nu till bättre nyheter..
Nu är det officiellt! Nu har TV4 sport Serie A-rättigheterna och kommer att sända Serie A-matcher under de kommande två säsongerna.. Efter sex långa år kan alla Serie A-älskare luta sig tillbaka i TV-soffan och njuta av italienska matcher..
Förutom italienska matcher kommer kanalen också att visa andra ligor och fotbollscuper.. Härligt!! Bye bye kanal 9... =)

/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

 1. - Dunga är en inkompetent nolla som föredrar tråkig "Capello-fotboll". Denna fotboll år ut på att spela defensivt, Brasilien+defensivt=WTF?!
  Dunga är som sagt en jävla pajas.

  *Ronaldinho har iår varit Milans ABSOLUT bästa spelare, inget snack om saken. Tror att det är 9 mål och 20+ assists han stått. Värt att tillägga är att Roanldinho stått för 90%(ingen överdrift) av Milans spel iår!
  En sann fotbollsikon som förtjänar en en plats i truppen. Han behöver inte starta men kom igen nu Dunga, Dinho kanske slutar innan nästa VM därför bör han bli uttagen i årets VM trupp, som en hyllning, "Dinhos sista VM". Det är inte bara vi Milanisti som vill se honom i landslaget, flertalet landslagsspelare har uttalat sig om att de vill se Dinho i landslaget.
  Visst har Dinho underpresterat de senaste 2 månaderna, men nog har han varit bättre än Baptista, eller?
  Näää, jag förstår mig inte på Dunga...

  *Alexandre Pato är en fantastisk fotbollsspelare. Men vår lille anka har varit skadad den senaste tiden och har därför inte fått chansen att visa upp sig. Tror inte att någon kan neka att han är en underbar fotbollsspelare. Men Pato har faktiskt sorligt nog inte varit så bra de mactehr han spelat med landslaget..tyvärr.
  Pato har inte varit lika bra iår som han var ifjol och i sin debutsäsong, året innan(kan bero på hans skador).
  Patos chans KOMMER att komma, han kommer att spela MINST ett VM innan han slutar;)
  Men ändå...han kanske borde bli uttagen iallafall

  *Kul att det finns en Milanspelare i truppen iallafall;D..Thiago Silva växte till en personlig favorit väldigt snabbt. Hoppas han gör bra ifrån sig i VM och hoppas att Skalliani och Silvio lyckas hålla Tjelski borta från vår guldklimp:)

  //TS 33

  -Stavfel kan finnas i textn då jag inte orkat läsa igenom, men hoppas ni förstår ändå.

  SvaraRadera
 2. dunga har gått och blivit galen -.-

  SvaraRadera
 3. håller med dig om att han är en IDIOT som inte låter de får speltid. vad tänker han med?? absolut skandal.. varför får han inte skit av media? eller det kanske kommer ..

  SvaraRadera