lördag 29 maj 2010

Vi behöver inte Zlatan + Dagens fråga!

En rolig grej hände mig iförrigår.. Är ute och äter med ett par kompisar när min lilla kusin ringer..

Han: "PEGAH PEGAH!! ÄR DU HEMMA?!"
Jag: "Haha näe jag är ute.. Vadårå?"
Han: "Du måste kolla text-tv när du kommer hem! Det står om Milan!"
Jag: "VA?! VAD STÅR DET?!"
Han: "Det står om ZLATAN!! ABOW!"
Jag: "Hahaha.. Aha. Vad står det då?"
Han: "Det står att Zlatan kanske ska börja i Milan!" ...

Haha! Kommer hem ett par timmar senare och läser att den spanska tidningen El Mundo Deportivo skriver att Milan har budat på Zlatan, hela 35 miljoner euro, samt Borriello eller Huntelaar.. Inte klokt.
Personligen tycker jag inte att Zlatan platsar i Milan, eller att han ens är intresserad av att spela hos oss..
Tycker inte vi behöver en spelare som honom. Dock är det bara mina åsikter.. Vad tycker ni?
Men Hunter är inte till salu! Det sa Braida till pressen då det snackades om en Hunter-flytt till Benfica.. Holländaren har ytterligare 3 år kvar hos oss..! Men han väntas lämna Milan inom kort..
******************************************************************************

Snart är det slut på vårterminen och en härlig sommar väntar, jag är EXTREMT/SUPER/JÄVLIGT taggad inför VM!!!!!!!!!!!! Vem är inte det?!
Då kommer vi också fram till dagens fråga..

Vilka hejar ni på i VM?
(Ni kan gärna motivera erat svar, det blir roligare att läsa då!)

/ Pegah Milanista

9 kommentarer:

  1. Pegaaah! La France vinner lätt =)

    SvaraRadera
  2. HAHAHA ZLATAN HISTORIAN!!!:p den va rolig. nej men zlatan skulle inte va bra för milan på nåt sätt, de vet de flesta tror jaa...
    men jag hoppas på spanien i vm!

    SvaraRadera
  3. Nej men seriöst, det är jag som skrev att La France skulle vinna. Jag tror att det är antingen de, Italien eller England som tar hem titeln.

    Dessa tre nationer har världsspelare på samtliga positioner och det betyder att de kan individuellt vända på en match!

    Nu verkar det som om England är de stora favoriterna, men vi får inte glömma att stora nationer som Italia och La France brukar tagga till inför VM.


    Vad har Italien som de kan hoppas på under VM?

    Man kommer att ha en av världens bästa målvakter i turneringen (Gianluigi Buffon).

    En hyffsat stark backlinje som kanske har försvagats något sedan VM 06 (tänker på Cannavaro. Håller han, eller borde Lippi kicka honom ur truppen som han gjorde med Grosso?)

    Ett komplett mittfält med spelare som Marchisio, Pirlo, Gattuso, Ambrosini, Camoranesi, Perotta, Aquilani och De Rossi m.fl. Ja, det är bara att välja =)

    Anfallspelet då?

    där har man inte riktig fått till en riktig given renodlad anfallare, men spelare som Iaquinta, Balotelli (han är en gris, jag vet, fast han är ändå grym) Toni och Pazzini borde vara givna i truppen. Vi kan ju glömma Cassano (fråga Lippi).

    Italien borde kanske testa 4-5-1, med tanke på brist på anfallare..?

    Vad har La France då?

    Ett par grymma målvakter som nog finns med inom topp femton rankingen (Mandanda, Landreau och Lloris).

    En grym backlinje i form av Sagna, Gallas, Abidal och Evra. Vi får heller inte glömma backar som Mexés och Clerc.

    Ett ganska komplett mittfält (trots att Zidane kommer att saknas). I år har man stjärnspelare som Malouda, Govou och Ribéry. det är den trion som ska se till så att mittfältet flyter på. Den defensiva ankaren som har varit Makelélé under många år kommer nog ersättas av Toulálán. Frankrike har ju en hel drös med mittfältare att välja bland, men dessa fyra herrar kommer nog Domenech att prioritera först.

    Anfallarna då?

    Den hetaste anfallaren inom fransk fotboll måste nog vara Chelseas Nicolás Anelka. Han har mäktat med femton mål och x antal assister. Han är given. Sen ser det ganska tunnt ut. Henry, lagkaptenen kommer nog också att lira, men ser har man inte många att välja bland. Ska Benzema få komma in i truppen trots lite speltid, eller kommer Domenech ringa Trezegúet och sluta fred med honom..?

    hursomhelst tycker jag att La France bör spela med ett klassiskt 4-4-2 system. Backlinjen har jag redan skrivit om, men på mittfältet bör: Malouda starta till vänster, Toulálán ta rollen som en defensiv innermittfältare, Ribéry som den offensiva mittfältaren och Sidney Govou borde ta platsen till höger om mitten.

    Sen tycker jag att Anelka och Henry borde spela på topp. Okej, Henry kanske inte har gjort någon jättesäsong, men Anelka gillar alltid att ha en anfallare bredvid sig. På så sätt kan en anfallare dra till sig försvarare och ge plats åt sin partner och det är Anelka expert på! Det leder alltså till att Henry kanske får en friare roll (vilket han verkligen gillar).

    England då?

    England har faktiskt en riktigt bra trupp inför årets VM-slutspel. Man har spelare som har haft väldigt hög form under slutet av säsongen (Terry, A.Cole, Lampard, Rooney och Bale).

    Deras backlinje bör se ut såhär: Gareth Bale till höger (om han kan spela där), annars Glen Johnson! Ledley King och Terry som mittförsvar och A.Cole som vänster back.

    Mittfältet då? Där tycker jag att man bör köra diamantsystemet. Steven Gerrard borde ta den defensiva rollen. han har inte haft någon kanonsäsong, men han kan en hel del defensivt ändå. Som vänsterytter skulle jag ta Joe Cole som har visat fin form under slutet av säsongen. Till höger vill jag så gärna se SWP, fast han har inte haft mycket speltid på sistone och därför tror jag på Lennon istället. Den offensiva mittfältaren bör givetvis vara Lampard som har nätat hela 27 gånger under den gångna säsongen. Han har haft en kanonsäsong, den killen.

    Anfallarna då? Rooney är given och bredvid honom tycker jag att Jermain Defoe borde chansen. Sen har vi också Peter Crouch och Bent som finns där ifall något skulle hända.

    SvaraRadera
  4. Tror på holland elr englan möjligtvis germany

    SvaraRadera
  5. -Jag måste tyvärr säga att jag inte håller med någon av er!
    Tittar man på dagens trupp är det för mig obegripligt hur man kan säga att Zlatan inte skulle platsa.
    På anfallssidan har vi: medelmåttan Borriello, avdankade Pippo, Huntelaar som inte visat något(ännu), Stortalangen(?) Adiyiah och sedan har vi två dugliga Pato och gaucho.
    Zlatan är stark har teknik han gör mål OCH ASSISTS! Han har lekt ut hela Serie A tidigare, klart som fan att han passar in.
    Tro det eller ej, jag är ingen Zlatan älskare, faktum är tt jag hatar honom mer än jag gillar honom.
    Han passar i Milan. Men sen är det ju en annan grej om man vill se honom i Milan eller ej, och det vill inte jag:D
    Och sen kan jag med 100% säkerhet säga att vi inte kommer att få se honom "här" heller;). Berlu skulle aldrig, aldrig, ALDRIG punga ut 400M för en spelare.

    och du "La France", Italien kommer ALDRIG att vinna VM med den trupp de har. ALDRIG!

    Målvaktr
    Världens bästa, ja men resten då?
    Backlinjen
    Cannvaro är en spelare som sedan VM2006 har förlorat nästan allt. Chielini är väl duglig, men inte mer. Grosso och Zambrotta är 2 ytterbackar som finns i truppen och det lär nog vara dessa som startar, jag tror jag måste spy.
    mittfältet
    Här den svagaste lagdelen. Inte blir det bättre av att Lippi är tränare. Farfar Juventino, tar ut alla juvespelare även om de suger ***. Pirlo är tyvärr en av de sämsta spelarna i världen just nu. För bara 4 år sedan var en av de bästa playmakersarna i världen, idag är han en av de sämst. Det var mycket tack vare honom Italia vann 06, för att vinna stora titlar måste man ha en fungerande playmaker, utan en sådan går allt åt helevete. Gattuso är en äkta kronsopa som inte gör någon nytta. Han förtjänar ABSOLUT INTE en VM plats. Han har ingenting längre. Senast han gjorde en bra match var 2007 vs ManU.
    Camoranesi-LOL, det räcker. Marchisio-Är väl halv-duglig. Den enda dugliga på MF är De Rossi.
    Och det räcker inte, tyvärr. Övriga namn du nämnde kommer inte vara med.
    Anfallare då?
    Här kommer den näst mest avdankade lagdelen(efter det sömniga MF).
    Här finns nollo som Iaquinta mfl. Luca Toni..hmm tveksam gjorde väl en OK vår, men hans prestation i EM08 var allt annat än godkänd. Pazzini=duglig.
    Det blir väldigt svårt att vinna VM för dessa herrar. VÄLDIGT.
    Tror på ett mycket tidigt uttåg.
    Vilka vinner då?
    Svar: England, motivering överflödig:P

    //TS33

    SvaraRadera
  6. ARGENTINA!! tänk er higuain ;) murder

    SvaraRadera
  7. SVERJE VINNER! YEEEEEEEEEEY :D

    SvaraRadera
  8. hoppas på italien.ett stort lag som kan komma långt i år också,trots skador:) forza gli azzuri

    SvaraRadera
  9. argentina! inte bara för messi och higuain... men det har alltid varit argentina. tycker de har rätt så bra trupp i år den ända jag ogillar är förbundskaptenen.
    ett annat land är 08 mästarna - espanol! david villa - my husband since 04. skulle vara härligt och se antingen argentina eller spanien i final! ;)

    SvaraRadera