fredag 10 september 2010

Uttalanden: Ibra, Robban & Galliani i Milano (onsdag 9/9)


Som jag skrev på facebook; "Herregud vilken vacker syn.. Varmt välkomna ska ni vara grabbar!"

På onsdags eftermiddagen presenterades Ibra och Robinho i en presskonferens som ägde rum i Hotell Bosco, Milano. Ungefär såhär lät det...

Galliani: - Spelarnas ankomst gav entusiasm till våra fans, även fast de inte har spelat än. Vi gjorde två affärar under sista dagen innan transfermarknaden skulle stängas. Efter det läktes den uppdelning som fanns mellan fansen och presidenten efter Kakás flytt.
Tack vare Ibra och Binho finns det nu en bra stämning i klubben, och det visar sig genom de oräkneliga breven som klubbens huvudkontor har fått in. 45 000 säsongsbiljetter blev sålda, och försäljningsrekordet för biljetter var 52 000 stycken som såldes 2003, samma år som vi vann Champions League.

Galliani fick även en fråga Balotelli, då han svarade "Balotelli är Milan-fan sedan sin barndom. Jag smsade honom imorse och önskade honom lycka till med sin operation"
- Corriere dello Sport hade skrivit att Balotelli hade på torsdagen ställt sig vid sjukhusfönstret efter sin operation, sjungt en Milanlåt och avslutat med att säga "Forza Milan"!

Zlatan: - Jag kan verkligen känna att detta är ett toppenlag, med tanke på att allt är välorganiserat. Det är sant att barcafansen var underbara, men Rossonerifansen är verkligen fantastiska. Jag var nära Milan för fyra år sen, men det blev inte av. Fast denna gång gick allt bra, Milantröjan är det mest finaste jag någonsin tagit på mig.
Ett lag som Milan måste vinna varje år. Jag är hunrig efter mer segrar i Italien, och förhoppningsvis vinner vi allt denna säsong. Jag tror att Milan är starkare än Inter, också på grund av Robinhos ankomst. Alla måste frukta oss.

Robinho: - Det enda konkreta erbjudandet jag fått under min tid i Manchester City var erbjudandet från Milan. Milan är en bra klubb, vi kommer göra bra ifrån oss. Vad jag tycker om Pato och Dinho? De är fenomenala spelare, förhoppningsvis blir vi framgångsrika och lyckliga här i Milan, och kanske i landslaget också. Det viktigaste är att vinna, det spelar ingen roll vem det är som spelar eller vem det är som gör mål. Jag är glad över att få vara här och jag hoppas att jag kan bära Milantröjan i Europa.

/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

  1. HAHAHA baloteli så skön:P

    SvaraRadera
  2. Jag får rysningar när jag läser deras uttalanden : ). /Vananad Rossoneri

    SvaraRadera
  3. Balotelli är så tung

    SvaraRadera