tisdag 14 september 2010

Cesena 0-2 Milan; Skräll?

Skräll (!!!!) är det rätta ordet.. Och kallduschen fick vi på köpet..

Kan inte skriva speciellt mycket med tanke på att jag var en av de personer som hade superhöga förväntningar inför den matchen.. Hade speciellt superhöga förväntningar på anfallet, och inte minst, superhöga förväntningar på Zlatan..

Det finns inte mycket att skriva, har inte haft någon lust att göra det heller.. Rubriken säger väl allt.. Men ja just det, Zlatan missade straff. Och vi förlorade mot nykomlingarna Cesena.. Hmm... Det var typ det. 2-0 stod det redan under första halvlek, och sorgligt nog blev det ingen reducering från våran del. Notera att vi fick 2 mål bortdömda.
Det blev ingen trevlig lördagskväll trots allt..
Efter händelsen blev Ibra påhoppad av kritikerna som slet i honom.. Tyvärr var det inte någon bra start han fick i Milantröjan men vi är inte oroliga, det finns gott om tid kvar!
Bäst i Milan under lördagskvällen var definitivt Inzaghi & Pato.

Matchen blev definitivt helgens snackis, tillsammans med Barca-matchen.. Läskigt nog förlorade spanjorerna också med 2-0 (dock spelade de hemma), då mot nykomlingarna Hercules.
Men Barcelona och Milan var inte de enda storlagen som fick stryk.. Roma som hälsade på Cagliari fick åka hem med 0 poäng efter att ha torskat med 5-1.. Återigen; SKRÄLL!

Nu hoppas vi på nya tag med tanke på CL som börjar imorgon för oss!
Vi välkomnar franska Auxerre till Milano.. Nytt inlägg kommer imorgon!

Trevlig kväll!

Inzaghi & hans nya lagkamrat..

/ Pegah Milanista

1 kommentar:

  1. jag lider med dig pegah!
    barca torska fan hemma :/

    SvaraRadera