torsdag 2 september 2010

Grattis på födelsedagen...

... Världens bästa Alexandre Pato!

Idag fyller våran ankunge 21 år! Eller jag tycker inte att han är en ankunge längre.. När han kom till oss var han endast 18 år, d.v.s. en tonåring vilket var för ungefär 3 år sen..
Nu är han 21 år gammal och har blivit en man! Haha, låter nästan som hans mamma..

"Vilken grabb asså! Känns som om det vore igår han gjorde sitt Milan-debut. Gud vad tiden går snabbt! Minns rubrikerna i sportbladet - "Här får fansen en ny kärlek". Har faktiskt det uppe på min vägg. Det var den 13 januari 2008, Milan-Napoli. Matchen slutade 5-2 till de rödsvarta och ankan stod för ett mål som han tillägnade till sin flickvän."
- Så skrev jag om honom i ett inlägg tidigare i augusti.. Det är passande att skriva det i detta inlägg också med tanke på att han fyller år..

Massvis med kärlek till dig grabben. Il fenomeno..

Grattis på födelsedagen älskade Pato. Hoppas du får en fin dag..
Resta con noi, du har en bra plats i familjen ♥

/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

 1. grattis grattis. han stannar i milan hela karriären ishallah!! :)

  SvaraRadera
 2. Ole ole ole ole Pato Pato!

  SvaraRadera
 3. Flickvännen han tillägnade sitt 1a(och många fler) mål till är numer hans ex. Enligt mina källor ska nämligen Stephanie Brito och Pato ha skilljt sig...ganska länge sen...

  -Frågan är hur bra hans plats i familjen egentlgien är.
  Kanske är han inblandad i Ibra affären på något sätt?-Skulle det visa sig vara så så tror jag att ett självmord hade varit högst upp på agedan...men kan bara inte sluta tänka på det......

  SvaraRadera