lördag 11 september 2010

Inför Cesena - Milan; Dags för Zlatan!

Ikväll är det dags för Ibra att göra något som alla Milanspelare har gjort. Att göra sin debut för laget..

Sitter just nu och kollar på Inter-Udinese (det står 2-1, Eto'o satte precis straffen), medan jag snackar med en kompis som pratar om kulturnatten.. Ni som bor i Uppsala vet vad jag menar.
Men okej, för er som inte bor här i Uppsala så ska ni veta att varje år, ungefär i början av september finns det en speciell dag/kväll/natt som kallas för kulturnatten, då det är massor av olika slags "aktiviteter" och massor av liv runt omkring i staden, främst i "centrum" då alla kan vara ute och ha roligt eller vad som helst.. Ja, ni fattar haha.
Egentligen är det runt klockan 8 man ska börja gå ut för det är då alla börjar synas utomhus...

.. Men nu är det faktiskt så att jag inte ska gå ut! Eller ja, inte nu i alla fall. Ska kolla på Cesena-Milan, ska se oss vinna & jag ska se Zlatan i Milantröjan. Sedan kan jag lämna huset med ett glatt humör! Skulle aldrig kunna missa denna match!
Och på tal om att missa matcher, förra säsongen kollade jag faktiskt på alla matcher förutom 0-0 matchen mot Livorno under september månad, och det var på grund av att det var kulturnatten! Givetvis var den matchen inte lika speciell som kvällens match..

Just nu är självklart allas ögon riktade mot Zlatan med tanke på hans debut/Serie A-comeback.. Det ska bli spännande att se hur han spelar med laget.
Jag ska inte ljuga, och därför ska jag säga att jag faktiskt har höga förhoppningar när det gäller kvällens match, inte bara på Zlatan, utan har förhoppningar på hela laget. Minst 4 mål vill jag se! Senast gick det väldigt bra i alla fall..
Robinho är med i kvällens trupp, men kommer inte att spela från start!

Matchinfo:
Trolig startelva
: Abbiati, Bonera, Sokratis, Thiago Silva, Antonini, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Pato, Ibrahimovic, Ronaldinho.

Avspark: 20.45 på TV4sport (självklart visas matchen på svensk TV.. varför? giZZa 3 gånger..) Sändningarna börjar klockan 20.00!

Äntligen är det dags.. Forza Milan!

/ Pegah Milanista

2 kommentarer: