söndag 19 september 2010

Milan 1-1 Catania; Nej..

Inte precis det jag hade förväntat mig.. Nu måste vi fan ta och skärpa oss och träna extra hårt inför bortamatchen mot Lazio som definitivt inte kommer bli lätt..

Påpekanden:
Inzaghi -
Stod för målet som räddade oss och gjorde så att vi åtminstone fick ett poäng, men å andra sidan var det en ruskigt dålig känsla jag fick efter att ha sett honom missa ett kanonläge som kunde ha blivit ett mål, under den första halvleken..
Boateng - Återigen var det prinsen som var bäst på plan, han gjorde allt han kunde och utnyttjade alla ytor väl. En väldigt bra ersättare för Ambrosini..
Sammanfattning av matchen: SNAAARK!! ZzzZZzzz...

Såhär sa coach Allegri om matchen:
Vi är på rätt spår men behöver fortfarande förbättring. Vårat problem under matchen var att vi inte var snabba nog, samt att vårat spel saknade intensitet. Dessutom kunde vi inte hantera Catanias anfall. Boateng? Han gjorde bra ifrån sig och kompletterar perfekt i vårat mittfält. Tydligen förväntades vi att vinna denna match såsom matchen mot Cesena, men jag upprepar - vi måste ha tålamod och vi måste förbättra oss.

- Tålamod? Självklart. Bortsett från en avdankad match mot både Cesena och Catania måste vi tänka på att detta bara är 3:e omgången.. Men å andra sidan går tiden snabbt, tick tack.. Fast nu väntar vi på förbättringar, dra inga förhastade slutsatser gott folk.
Ha tålamod. Avanti Milan!

Super Pippo - den skrikande italienaren ...

/ Pegah Milanista

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar