fredag 10 september 2010

EM-kval, Sverige & Italien!

Hej bloggen! (Fan vad fult det där låter egentligen haha)
Har inte bloggat på ungefär en vecka.. Så fort transferfönstret stängdes verkade det som om fotbollsvärlden var ganska tyst.

Ja, förutom EM-kvalet förstås...
I Malmö under tisdagskvällen hände det mycket.. Zlatans återkomst blev stor då Sverige vann med hela 6-0 mot San Marino, och jsg vill tillägga att det var kapten Zlatan som stod för 2 mål, och för att tillägga ännu mer kom hans mål redan i 7:e matchminuten.. Efter matchen sa Zlatan "det kan inte bli bättre än såhär" - nej brorsan det kan det inte, med tanke på att du spelar i det finaste laget som existerar.. (gissa tre gånger..) MILAN!

Men Sverige var inte de enda som vann..
Älskade Gli Azzurri slog Färöarna i Florens med hela 5-0, vilket var en betydligt större skillnad om man jämför med 2-1 matchen tidigare, mot Estland. Men kom igen, jag menar.. Fäöarna? Inte så oväntad seger i alla fall. Blir så glad av att se att det går bättre nu än vad det gjorde i VM.. Och jag tror LAGKAPTEN ANDREA PIRLO (!) också blir glad av att uppleva såna dagar.. Med tanke på att han själv fick näta genom frispark i slutminuterna!

1 kommentar:

  1. synd att Italien inte visade sig vara bra under vm ;)

    SvaraRadera