torsdag 16 september 2010

Milan 2-0 Auxerre; SÅDÄRJA!

Vad som verkade vara en ganska så avdankad match i första halvlek blev det ändring på när det var dags för matchens första mål..

Som sagt var det en ganska seg första halvlek och ända fram till halvlekspausen visste jag inte vad som skulle ske under den kommande halvleken.. En del av mig tänkte "fan om vi torskar nu asså.." medan en annan del av mig sa "nu kommer vi fan tillbaka i andra halvlek och visar vilka som äger San Siro!"

- Och det gjorde vi, två gånger..
Och den var en man som stod för de båda målen. Nämligen ZzzZZlatan! Efter det första målet hann jag inte andas, och vips så kom mål nummer 2!
Målen + highlights kan ni se här:


Ett par påpekanden...

Abbiati - Jag tror inte att det bara var jag som fick ett mini-hjärtattack igår när han sprang ut ur mål för att försöka få tag på bollen från Auxerrespelaren.. Fruktade i det ögonblicket över att motståndarlaget skulle näta med tanke på att målet var lika naket som ett spädbarn vid födsel, men som tur var hände det inte. Vad fan Chrille, akta dig!

Zlatan - Jag trodde helt ärligt inte att han skulle näta igår. Jag blev glad över att se han göra mål för första gången i Milantröjan, och jag blev ännu gladare när han gjorde sitt andra mål.. 2 mål på mindre än 3 minuter! Det är inte illa.. Ibrakadabra! En spelare som Italien har saknat är tillbaka..

Ronaldo de "assist" Moreira a.k.a Ronaldinho - Inte undra på att han blev utnämnd till världens bästa spelare för några år sen.. Vilken spelare! Som jag alltid säger till alla "haters" som trycker ner honom eller kallar honom för avdankad; jävlar vilken "avdankad" spelare han är som kan spela sån bra fotboll som han än gör idag. Visserligen är han inte "Barca-Ronnie" men jag vet att ni alla innerst inne tycker att han är en jävligt bra spelare. Han platsar riktigt bra i laget och får massor av pluspoäng från mig.. Det är underhållning på hög nivå när den brassen lirar boll, minst sagt!

Och sist men absolut inte minst..
Prinsen, Boateng! - Ersatte Ambrosini tidigt under första halvlek och det var ett bra byte kan jag säga. Var riktigt grym och spelade bra fotboll igår som jag verkligen njöt av. Definitivt en av de bästa rödsvarta på plan igår! Nästa gång hoppas jag på att se honom jubla efter att ha gjort sitt första mål hos oss.. Det är bara en tidsfråga..

Med detta har jag inte mycket mer att tillägga..
Bara att jag älskar Milan. I uppgång och i nedgång, och tills döden skiljer mig och laget åt. Fotboll är det bästa och det vackraste som finns på denna jord, och Milans fotboll är ännu vackrare.

Milan nel cuore!

/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

 1. MINST SAGT!!! skön pega njuter av att läsa din blogg keep it up;)

  SvaraRadera
 2. D tungt jobbat !
  zlatan kmr va bra i milan glöm inte mitt ord :P

  // M

  SvaraRadera
 3. Rysningar..bra jobbat ;)

  SvaraRadera