söndag 26 september 2010

Uttalanden.. Galliani: "Vi kan vinna allt med denna trupp"

Galliani: Jag tycker att vi spelade bra, speciellt under den andra halvleken. Matchen ger oss hopp inför kommande framtiden och vi är på bättringsvägen. Zlatans mål var lik den han gjorde i onsdags, det är bara han som kan göra sådana mål. Bra spelare som honom gör laget bra.. Robinho är också en viktig spelare, jag är säker på att han kommer göra bra ifrån sig. Allegri? Våra spelare är nöjda med tränarens jobb och de gillar hans träningsmetoder. Så jag tycker att denna vinst lättar på trycket för laget. Vi siktar högt och kan vinna allt med denna trupp.

Allegri: Att spela mot Genoa är alltid svårt, dom är väldigt aggresiva och farliga på kontringar. I alla fall så gjorde vi bra ifrån oss och vann matchen tack vare bra spel av både Pirlo och Ibrahimovic. Målet lugnade ner laget och var som en lättnad. Vi var alltför kritiserade, men besvarade all kritik. Vi måste förbättra våran kondition, även om jag var nöjd med andra halvlek. Jag tycker att Robinho blir bättre och bättre, han spelade bra i andra halvlek.

Ibrahimovic: Jag har gjort 4 mål hittills och alla dom har varit viktiga. Jag vet inte som är den finaste, det får vi fråga fansen. Jag vill tacka mina lagkamrater för deras stöd, jag är fortfarande inte helt i form än, men det blir jag 100% snart. Det spelar ingen roll vem som gör mål, det viktiga är att vinna. Som jag sa under min första dag så kom jag hit för att vinna, självklart finns det upp-och nedgångar, under tidigare matcher hade vi otur, men vi kan förbättra oss och det vet jag att vi kommer att göra.

Robinho: Jag är glad över att vi vann denna viktiga match. Laget spelade bra och vi är alla nöjda över resultatet. Jag är speciellt nöjd över att ha fått spela hela matchen. Nu mår jag bättre fysiskt och min kondition förbättras steg för steg. Det var synd att jag inte lyckades göra mål, men hoppas på att göra det nästa gång.


/ Pegah Milanista

1 kommentar: