fredag 12 november 2010

Krya på dig Super Pippo!


Inzaghi som blev inbytt istället för Pato (som också är skadad) i onsdags mot Palermo, fick bli ersatt av Robinho efter att ha haft en smärta i knät..
Såg sedan på både text-tv och officiella hemsidan att 37-åringen ska bli opererad, och att det beror på att han har skadat ett ligament i sitt knä.. En återhämtning beräknas att ta upp till ett halvår, d.v.s. att han missar resten av denna säsong, tyvärr..
Fan asså, jag som trodde han hade kommit igång igen..

Och med detta så tror jag bara en sak. Att hans karriär lär vara över efter skadan.. med tanke på att hans kontrakt löper ut nästa sommar också.. Sorgligt men sant? Det får vi väl reda på nästa år..
Jag hoppas inte att det är så allvarligt som det låter, men som jag har sagt till mina vänner så tror jag inte att det finns något ljus i slutet av denna tunnel, tyvärr.. Men jag hoppas i alla fall på det bästa! Jag ska inte ljuga, jag grät faktiskt när jag fick reda på hur allvarlig skadan var.. Det är synd att sånt här ska behöva hända. Inte bara honom, utan alla andra spelare överhuvudtaget också. Men som han själv säger, så verkar detta inte vara slutet för honom..
Pippo är en skrällspelare. Han slår alltid till när man minst anar! En riktig krigare är han!

Men jag har tänkt på en sak.. Tänk er att ni krigar och kämpar en lång period under erat liv för att uppnå någonting (i detta fall en bra fotbollskarriär) och sedan förstörs allt på grund av en fotbollsskada.. Det är faktiskt väldigt hemskt tycker jag.. Och väldigt synd för den delen också.

"Både livet och fotbollen är så här. Ena minuten kämpar och spelar du, och den andra håller du knät mellan dina händer. En minut senare ser du dig omkring, och ser att jag har er alla runt omkring mig. Tack, ni har alla rört mig, klubben, Il Mister, mina lagkamrater, alla fansen. Jag ser er och ni kramar mig. I era hjärtan vet ni precis som mig att det kommer bli tufft, men jag ger inte upp. Jag kommer att ge allt, och tro mig, detta är inte slutet. Jag kommer att klara det tack vare eran styrka och er energi." - Filippo "Pippo" Inzaghi

Krya på dig, vi stödjer dig alltid!
Grande Filippo, uno di noi per sempre!

/ Pegah Milanista

4 kommentarer:

 1. komedi film.. killen har aldrig varit en riktig fotbollsspelare

  SvaraRadera
 2. Va fint skrivet. hoppas han mår bättre! :-)

  SvaraRadera
 3. MiladMilanista9314 november 2010 14:30

  GRANDE PIPPO UNO DI NOOOI!!!!! #9 !!

  SvaraRadera
 4. hoppas han kommer tillbka så snabbt som de går.. forza Milan

  SvaraRadera