lördag 6 november 2010

Hörni oxar, ta och lugna ner er..

Gårdagens rubriker: "Zlatan Ibrahimovic i slagsmål under träningen på Milanello"

Såhär gick det till..
Det var en gång en skön men samtidigt en lite lätt regning dag på Milanello (i Milano, Italien såklart). Grabbarna hade samlats och var redo för dagens träning, som sedan fick avbrytas, på grund av två oxar i laget som inte kunde lugna ner sig..
Dessa oxar heter Onyewu och Zlatan. Under träningen hade Zlatan (enligt uppgifter) tacklat Onyewu, och kom sjävklart inte undan med det.. Onyewu flippade och tog strypgrepp eller något liknande, på Ibra och sedan fick lagkamraterna dyka in mellan dessa två stora (observera STORA) killar, för att försöka stoppa den så kallade "beefen" mellan dem.
Till slut kommer Allegri och han va fett lack kan jag tänka mig, och det blev avslutningen på träningen. Det sades också att det var några boxar här och där mellan de två oxarna, samtidigt som de skrek på varann.. Chilla killar!
Samtidigt var det ungefär ett 30-tals fans som stod och kollade på, och jag kan tänka mig att en och annan mobiltelefon innehåller videoklipp där man kan se incidenten.

Det här är inte den första gången man hör om vad Ibra har gjort på en träning, för bara någon månad sen var det den så kallade "trycksparken" a.k.a. "fly-kick-sparken" haha, mot Strasser som skapade en och annan rubrik.. Men den blev bortglömd efter någon vecka, och det lär detta också bli..
Som sagt avslutades träningen och efteråt kommer Galliani självklart ut till pressen och säger att det inte var något "stort bråk" och att allt nu är lugnt mellan de två lagkamraterna, dvs slutet gott, allting gott?

/ Pegah Milanista

4 kommentarer:

 1. hahaha de va en bra story

  SvaraRadera
 2. Så synd om Onyewu att han behöver vara skadad så länge som han varit. synd!

  SvaraRadera
 3. Ja verkligen sorgligt. Förstår inte att det kan hända, speciellt Ibra. Tycker att Allegri bör ta ett ordentligt snack med honom så det kan bli bättre.
  Milan saknar harmoni, det är jämt tjafs och bråk, det här är andra gången Ibra är inblandad i ett bråk, detta får inte bli en vana.

  SvaraRadera