lördag 20 november 2010

Inför Milan - Fiorentina; Omgång 13

Efter en väldigt skön vecka fylld med glädje & en no-stress-känsla är det dags för omgång 13 denna lördagskväll.
Och med "den sköna veckan" menar jag självklart vinsten mot blåsvarta Inter samt förstaplatsen.. Härligheter! Visst är det härligt att leva ibland? Eller ja, om du frågar mig är det alltid härligt, med tanke på att jag hejar på världens bästa lag. & I L O V E I T!

Hur som helst. Ikväll gäller det att vinna eller försvinna!! Nej, skojar bara.. Men 3 poäng grabbar, det siktar vi mot! Det gäller att hålla fast vid förstaplatsen.. Och det hoppas jag verkligen att vi gör. Jag kan säga att jag än inte har kommenterat angående scudetton.. Har varken sagt att vi vinner, men har heller inte sagt att vi inte kommer vinna.. Det finns många ögon (dvs otursbringare) & många haters, så jag väljer att inte kommentera någonting om scudetton förrän flera månader framåt..
Nu till kvällens match!

MILAN:
Truppen:
Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, Jankulovski, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Trolig startelva (4-3-1-2): Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Flamini, Ambrosini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.

Våra 5 senaste: Hittills har vi visat Italien (och resten av fotbollsvärlden för den delen) att dagens Milan är ett nytt Milan. Vi har torskat 1 av 5 matcher (hemma mot Juve, tyvärr) och har lyckats hålla oss etta i ligan under de 2 senaste omgångarna, och förhoppningsvis lär det hålla efter denna omgång också..

FIORENTINA:
Trolig startelva (4-2-3-1):
Boruc; Comotto, Kroldrup, Natali, Pasqual; D’Agostini, Donadel; Santana, Ljajic, Cerci; Gilardino.
Deras 5 senaste: 3 vinster, 1 förlust och en oavgjord match. Just nu ligger Gila's Fiorentina på en 12:e plats i ligan med 15 poäng, alltså är det 11 poängs skillnad mellan kvällens två lag, men bortalaget är sakta men säkert på väg uppåt.. Bästa målgöraren för laget är ingen annan än den f.d. Milanspelaren Gilardinho, som ikväll tros spela ensam på topp.. Grabbarna har alltså honom att se upp för ikväll!

Matchen sparkas igång klockan 20.45 på TV4sport, sändningen börjar 20.40.
Och kvällens fråga är.. Lyckas vi besegra Fiorentina igen? Förra säsongen slutade båda mötena 1-0 (hemma) respektive 1-2 (borta) till oss.

DAI MILAN!!

/ Pegah Milanista

5 kommentarer:

 1. Mycket bra skrivet och en intressant match väntar.. Vi får se hur det går, som du säger så har ni visat hela Italien, och det har ni gjort, speciellt efter segern mot ZZZinter.. Men förlorade dock mot oss!

  Lycka till och se till att behålla den fina formen!

  SvaraRadera
 2. Jag tror på 2-0 till Milan ikväll och jag hoppas både kungen av milano IBRA och Robinho nätar!

  FORZA MILAN!!

  SvaraRadera
 3. http://tiltbet.com isar matchen helt gratis på datorn!

  SvaraRadera
 4. Almer säger.....
  4:1 till oss MILAN så klart :D
  med reservation 3:1 eller 5:1
  vi är på gång!!!!

  SvaraRadera