tisdag 23 november 2010

Gallianis "tabbe", Milan välkomnar Silvios dotter, m.m.

"Shevchenko går inte att jämföra med Ibra" - Galliani
- STOPP & belägg! Såhär säger jag om det pinsamma uttalandet:
För det första, Ibra är en spelare som har kommit till oss på full mage, d.v.s att han har vunnit det mesta, och det har definitivt inte varit under hans hittills korta period i Milan. Eller jo, den svenska versionen av Guldbollen vann han som Milanspelare.. Men vem är förvånad över det? Han är ju trots allt en svensk, eller aa "svensk" landslagsstjärna som för övrigt också är känd över hela världen!
Och nu, för det andra.. Sheva är en spelare som mer eller mindre vunnit allt i Milantröjan.. CL-titel, ligatitel, cupvinnare, och till och med vinnare av Guldbollen (ja, den riktiga Guldbollen haha). Så man kan nog lugnt säga att han uppnådde det mesta hos oss..
Där finns det en stor skillnad på Ibra och Sheva, och detta bevisar att Gallianis uttalande verkligen var korkat. OM inte media har förvrängt sanningen i uttalanden litegrann.. Vilket inte skulle förvåna!

Våra två olyckligtvis skadade anfallare får flyga till två helt olika delar av världen för att göra läkarbesök.. Pato får åka till USA för att få behandling, och Pippo sägs åka till Barcelona i Spanien för att bli opererad av en knä-specialist. Det är så härligt att se både spelare & fans som önskar Inzaghi all lycka till med sin långvariga skada. Krya på er grabbar!

Spelare på väg in? Namn som har nämnts är bland annat Balotelli och en 17-åring vid namn Lukaku. Balotelli har sagt att han stannar i City fram till juni..
Och yngligen Lukaku som spelar för Belgiens landslag sägs vara jagad av andra storklubbar förutom oss.. Och lägg märke till hans ålder! 17 år, haha jag tycker det är skiiit coolt att någon i min ålder kan vara jagad av storklubbar som bland annat Milan och Real Madrid.. Respekt till unga spelare, kämpa på!
Spelare på väg ut? Det har pratats om Sokratis, som kan vara på väg ut.. Greken har inte fått mycket speltid i Milan och är helt enkelt en reservspelare, och för tillfället är det Bari som har ögonen på 22-åringen.

Under Milan-Fiorentina i lördags fick Silvios dotter, Barbara Berlusconi ett varmt välkomnande från Curva Sud-supportrarna. Hon har nu börjat jobba inom klubben och medan hon på lördagskvällen satt på läktaren och kollade på matchen fick hon en och annan banderoll och olika sånger tillägnade till henne.
”Jag uppskattar den kärlek som fansen i Curva Nord visade mig i lördags. Gester och ord av uppmuntran är alltid välkommet för mig och min familj, som alltid har behållit sitt entusiasm och engagemang för Rossoneri” – säger 26-åriga Barbara.


Silvio & hans unga dotter, välkommen ombord Barbara!

/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. minst sagt ett dåligt uttalande från galliani

    SvaraRadera
  2. Hon såg ju inte dålig ut :p
    hoppas hon inte blir som farsan!

    SvaraRadera