tisdag 23 november 2010

Inför Auxerre - Milan; DAI DAI!

Behåll lugnet.. Det är viktigt.

Ett formstarkt Milan gästar franska Auxerre som för tillfället ligger 9:a med 5 poäng ifrån förstaplatsen. Underskatta dock inte dom.. Ingen torsk på de 8 senaste matcherna, däremot kryss..
Våra 5 senaste jämfört med fransmännens 5 senaste ser betydligt bättre ut, med bland annat 4 raka vinster. Vi hoppas att få hålla samma vinnar-takt ikväll på Abbé Deschamps..

Senaste mötet mot Auxerre slutade 2-0 till oss, vi spelade hemma och hade en vaken Ronaldinho (som för tillfället verkar sova) som serverade 2 olika bollar till Ibra, som gav oss 2 mål, matchen slutade 2-0.
Jag är väldigt nöjd med hur dagens Milan ser ut, och Allegri verkat ha hittat den perfekta uppställningen.. Och med tanke på att vi har flera spelare som är i mycket god form gör bara saken bättre.. (TA I TRÄ!!)

Truppen: Abbiati, Amelia, Roma, Bonera, Jankulovski, Nesta, Sokratis, Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Merkel, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Otillgängliga spelare: Antonini, Pirlo, Oddo, Pato, Inzaghi.
Trolig startelva (4-3-1-2): Abbiati; Zambrotta, Nesta, Silva, Abate; Gattuso, Flamini, Ambrosini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.
I startelvan ser vi inte bland annat Pirlo, som på grund av en skada fick missa lördagsmatchen mot Fiorentina, och får missa kvällens match också..
Det sades att han skulle blivit undersökt idag för att se om han missar fler matcher eller ej. Hoppas på det bästa, krya på dig Andy! (Haha Andy av alla namn)

Som jag tidigare har skrivit så oroar jag mig lite smått för Ibra.. Hoppas att han inte är för trött och orkar ge allt ikväll! Sedan får han vila ut ordentligt förhoppningsvis, det behöver han, och jag tror ingen vill se honom skadad med tanke på hur stekhet han är just nu!
"Att stoppa Ibrahimovic kommer vara en av nycklarna under matchen. Vi måste vara försiktiga med honom, han är en mycket speciell spelare" - säger Auxerre-försvararen Grichting.

Matchen sparkas igång klockan 20.45 Viasat fotboll, för mig blir det streamande som gäller..
Så, som sagt, behåll lugnet. Det är viktigt. Kvällens match är ett måste.. Nu är det upp till bevis att visa Europa att vi ännu har CL i blodet.
AVANTI MILAN!

/ Pegah Milanista

1 kommentar: