lördag 27 november 2010

Inför Sampdoria - Milan; Ska vi fortsätta klättra?

Grabbarna har begett sig mot Genua för att hälsa på åttondeplatsarna Sampdoria!

Förra säsongen slutade bortamatchen 2-1 till Sampdoria, då matchens lirare för våran del var Borriello som gjorde matchens enda rödsvarta mål. Matchens pajas blev dock Bonera som lyckades dra på sig ett rött kort under slutet av den andra halvleken, då Cassano blev fälld i straffområdet. Sampdoria fick straff och tyvärr kunde Dida inte hålla sig från att släppa in bollen. Matchen slutade som sagt 2-1 och tack vare Bonera fick vi spela med 10 man under resten av den andra halvleken. Suck!

MILAN:
Vad ska man säga om dagens Milan? Ett helt nytt lag som fortsätter att imponera och klättra upp i tabellen, nu visar vi alla haters vad som verkligen gäller, och det är jag väldigt stolt över. Skulle alltid vilja se mitt lag i såna här vinnande dagar fyllda med lycka och glädje. Underbart!
Våra 5 senaste: Vinst mot Bari, Palermo, Inter, Fiorentina & Auxerre (i tisdags, som gav oss nyckeln till åttondelen i CL).
Officiell startelva (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Ambrosini, Boateng; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.
Under större delen av säsongen har Ibra fått starta, och resultatet ser vi ju, det går suveränt och svensken lyckas näta nästan varenda jävla match! Underbart!
Som vanligt är det Robinho som startar bredvid honom ikväll, men tror även att vi får se Ronaldinho hoppa in senare också.. Han intog nämlingen planen under slutet av Auxerre-Milan i tisdags och gjorde ett fint mål med hjälp av Robinho, och det tystade alla kritiker! Är "festarN" tillbaka månne?
Mittfältet ser bra ut med Gattuso-Ambrosini-Flamini, och backlinjen likaså, med de bästa mittbacksparen Nesta & Thiago Silva! (Säg inte nej). Så jag är mer än nöjd!

SAMPDORIA:
Har inte riktigt lyckats imponera, och det kan till en viss del bero på att deras käre Cassano har varit borta, och kommer tyvärr att vara borta ikväll också.
Deras 5 senaste: 2 vinster, 1 förlust, 2 oavjorda. Och totalt har de spelat 7 oavgjorda matcher, och de flesta har slutat 0-0.. Tråkigt nog.
Däremot finns det ett hot från Genua-laget och det är nämligen Pazzini. 26-åringen lär vara med i startelvan ikväll, på topp tillsammans med Marilungo. Definitivt ett hot, och han var en av de 2 Sampdoria-spelarna som senast nätade när dessa två lag möttes..

Milanbloggen tipsar: 1-3 till oss!
Matchen sparkas igång klockan 18.00, sändningen börjar 17.55 på TV4sport!
Dai Milan, mot 3 poäng!!

/ Pegah Milanista

1 kommentar: