onsdag 3 november 2010

Inför Milan - Real; Dags för andra mötet!

Ikväll gästas vi av "Los Blancos" här på San Siro.. Efter hur det såg ut under den senaste matchen mellan dessa lag, så hoppas jag och alla andra milanisti på en förändring..

Senaste mötet på San Siro under förra CL slutade 1-1. Vilket var helt okej med tanke på att vi hade vunnit det första mötet på Bernabeu med 3-2..
Detta år gick det till på ett annat sätt.. Första mötet på Reals hemmaplan slutade 2-0 till de vita som mer eller mindre tog över matchen.. Och andra mötet.. Spelas ikväll.
Inför Real-Milan hade jag som sagt gått runt hela skoldagen och räknat timmarna och minuterna till avspark, men idag känns det knappt som om att det är match om ungefär 4 timmar..
Det kan bero på att vi här i Uppsala har höstlov och då är man inte lika "taggad" med tanke på att man inte träffar andra fotbollsfantaster i skolan. Så nu för tillfället är jag lugn, men vid ungefär 8-tiden ikväll kommer mitt hjärta börja sätta igång och då kommer jag inse vad som verkligen händer..

Ikväll sker det en och annan ändring för oss rödsvarta..
Såhär ser den troliga startelvan ut (4-3-1-2):
Abbiati; Zambrotta, Nesta, Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo , Boateng; Ronaldinho; Pato, Ibrahimovic.
En startelva med bland annat Silva & Abbiati tillbaka, som missade det förra mötet, och självklart Ambrosini, Zambrotta & Ronaldinho som inte varit med under de två senaste ligamatcherna mot Napoli & Juventus!
Otillgängliga spelare: Bonera, Oddo, Strasser

Trolig startelva för Real Madrid (4-2-3-1):
Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Khedira, Alonso; Di María, Özil, Ronaldo; Higuain.
Ramos är tillbaka, och bland de otillgängliga spelarna hittar vi Kaká, Gago, Diarra & Garay.

Inför kvällens match vet jag att många madridistas är bombsäkra på en seger och inte lika nervösa som sist, med tanke på att de vann..
Fotboll är fotboll, vad som helst kan hända. Tippade ingenting inför det förra mötet, och gör det inte inför detta möte heller. Ikväll efter att domaren blåst av matchen kommer jag att kommentera allt, men innan dess kommer jag att vara tyst! Inga kommentarer så att säga.. Milanbloggen tippar; Ingenting!

Avspark klockan 20.45 på San Siro, Milano.
Matchen visas på Viasat fotboll, då är det stream som gäller! Fattar inte hur TV10 kan visa Chelsea-Moskva istället för Milan-Real.. Underligt! Men men..

Håller tummarna inför kvällens match, DAI MILAN DAI, FORZA!

/ Pegah Milanista

1 kommentar:

  1. det e nervöst här me hörru :p forza milan!

    SvaraRadera