tisdag 26 oktober 2010

R.I.P. Paul, Thiago Silva troligen tillbaka + annat!

- Måste tyvärr meddela att mästaren i tippning nu är borta, nämligen bläckfisken Paul. Under natten mot tisdagen gick bläckfisken bort..
Akvariet Oberhausen i Tyskland där Pålle "bodde" har en ersättare till honom, som kommer att få samma namn. Paul blev 2,5 år gammal vilket är gammalt för att vara en bläckfisk!
För er som inte har hört talas om honom (vilket jag tror ni har) så kan ni läsa om honom här. (klickbar länk) Vila i frid Paul, VM-guld i tippning!

- Den saknade Thiago Silva tränade idag med laget på Milanello och det sägs att han kommer tillbaka mot Juventus på lördag enligt milannews.it - och samma gäller för Ambrosini som också har tränat med laget och kommer troligen att dyka upp på lördag!

- Idag fick Antonini komma hem efter att ha besökt sjukhuset i Neapel efter en illa huvudduell med Napolis Maggio. Aj aj aj.. Huvudsaken är att han är hemma nu, MEN det kan finnas en chans att han missar lördagens match mot Juventus på grund av en nackskada. Oroa er inte gott folk, han klarar sig. Krya på dig!

- På tal om Juventus så är det många som uppmärksammat Krasics avstängning efter hans filmning borta mot Bologna. Serben är nu alltså avstängd från 2 matcher, d.v.s. från Milan-Juventus nu på lördag, samt Juventus-Cesena. Efter att Krasic "ramlat" tilldelades Juventus straff, som Iaquinta tyvärr missade.. Karma? Kan sägas..

Trevlig kväll! :)

/ Pegah Milanista

2 kommentarer: