lördag 30 oktober 2010

Inför Milan - Juventus; DAI MILAN!

Ikväll gästas vi av zebrorna på San Siro, är det samma gamla Juve som vi slog 3-0 två gånger om, eller vill de ha revansch ikväll?

Trolig startelva: Abbiati; Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Antonini, Gattuso, Pirlo, Boateng, Robinho, Ibrahimovic, Pato.
Otillgängliga spelare: Zambrotta, Oddo, Ronaldinho, Thiago Silva, Ambrosini, Jankulovski.. (HELVETE!)

En annan intressant fakta om denna match är ju självklart att Zlatan möter sitt förra lag.. Det lär bli intressant! Men vad som kommer att bli mer intressant är när han reser tillbaka till Turin som en Milanspelare.. Men det är en annan match det! Och låt oss inte glömma Storari den före detta Milanspelaren som nu är Juves målvakt, och som har tagit över efter skadade Buffon..
Skadelistan för Juve ser inte heller speciellt fint ut.. Bland annat är Manninger, Iaquinta "straffmissarN" och Buffon borta, och inte nog med det så är Krasic avstängd, tack vare hans fina filmning mot Bologna förra helgen.
Men vänta, har mer intressant fakta.. Ikväll spelar våran Pato sin 100:e match i Milantröjan! Känns som om det var igår jag såg hans debut på TV..
"Detta kommer att bli en speciell match, jag är väldigt glad över att vara en del av Milan och jag är lycklig över att vara här för här är mitt liv perfekt." - Sa Pato till gazzettan. Dunder!

Det första mötet mellan dessa två lag under föregående säsong slutade underbart, 3-0 till oss gästande där Ronaldinho stod för två av målen ..
Och han slog till igen mot samma lag, och lämnade planen som en tvåmålsgörare.. Igen. Så sammanlagt gjorde brassen 4 mål mot zebrorna, vilket han tyvärr inte kommer göra ikväll..
De båda matcherna slutade 3-0 till oss, och det sista mötet mellan lagen som också var den sista matchen för säsongen 09/10 slutade härligt för oss Milanisti!
Blir det en favorit i repris eller har Juve ryckt upp sig & vill ha revansch (som sagt)? Det återstår att se!

Avspark kl. 20.45 på min favoritkanal TV4sport!
Dai Milan dai! FORZA!!!

100 matcher i Milantröjan ikväll! Älskar dig grabben ♥
/ Pegah Milanista

1 kommentar: