torsdag 8 juli 2010

VM-finalen närmar sig..

Ska nämna en rolig sak som hänt mig under detta VM..

Självklart håller jag alltid på Italien i första hand, och sen Brasilien. Båda åker ut, så jag fokuserar mig på Uruguay och Tyskland.. Båda kommer till semifinal. Men båda åker ut!! Vilken skräll för Tysklands del..
Så min fråga till Gud är; vilar det en fotbollsförbannelse över mig detta år?
För i så fall ska jag inte hålla på Milan under hela den kommande säsongen, så kanske vi vinner ligan.. (Haha). Detta har aldrig hänt mig förut, och nu anser alla att jag är värsta otursbarnet när det gäller fotboll. Suck.

På tal om semifinal, Tyskland-Spanien.. ÅÅHH!! Den matchen för Spanien var deras bästa match hittills under VM, de spelade bra.. MEN de förtjänade inte finalplatsen, den borde ha gått till Tyskland. Unga och bra spelare som imponerat stort i år (bra trupp), bra taktik, vad mer kan jag säga? Tror att 4-1 matchen mot England och 4-0 matchen mot Argentina sa allt. Men längre än semi kom de inte, och det var synd..
Klose som det snackades mycket om innan matchen var tyvärr osynlig, tycker att Özil spelade bättre än honom. Men hade velat se avstängda Müller på plan, då hade ett och annat skett.. Men men.

Egentligen bryr jag mig inte om vem som vinner VM, efter gårkvällens match slutade jag faktiskt bry mig.. Men för att jag inte tycker om Spanien vill jag självklart att Holland ska spela. Samt håller jag på dom för att Huntelaar spelar där, och är den enda Milanspelaren kvar i VM! Hoppas att han får spela mer än bara 5 minuter (vad han oftast får göra) och att gör bra ifrån sig och tystar kritikerna, once and for all!
Nu kommer säkert alla Holland-supportrarna hata mig om Spanien vinner... Men det är inte bara jag som har talat. Snart är det bläckfisken Pauls tur också, så skyll inte allt på mig haha!

/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

 1. tror bara att det där är otur, en en gångs grej..oroa dig inte;)

  SvaraRadera
 2. lär vara otur för dig nu när spanien vann.
  men Vm är över och kommer inte tillbaka på 4 år så till dess har du bra tid!

  SvaraRadera
 3. Okej spanien vann. de va värda vinsten och om villa hade fortfarande spelat skulle han gjort mål istället för Iniesta tro mig

  SvaraRadera