måndag 26 juli 2010

Uttalanden från b.l.a Allegri & Galliani + nykomlingarna

Allegri efter förlusten i debuten mot Varese: "Det handlar om att ta allt steg för steg och vårat mål är att vara redo inför säsongstarten. Jag hade hoppats på andra resultat under den första matchen, men jag är inte orolig. Vi har tid på oss att få ordning på allt, exempelvis när det gäller hur vi vill spela, samt massor av ideér som kan hjälpa oss till att uppnå en bra säsong. Vi måste vara mycket bättre mot de lagen vi ska möta i London. (Lyon och Arsenal)"

Galliani: "Marknaden är stängd för våran del, de vi har värvat, har vi värvat, och inga andra kommer förmodligen att lämna laget. Om någon lämnar, kommer någon att komma. Om en mästare lämnar laget, kommer en mästare att anlända. Men jag tror att detta blir säsongens trupp."
- Vi behöver fortfarande en del förstärkning i Milan, men enligt Galliani finns det inga planer för fler nykomlingar i laget.. (?)

Mario Yepes om Milan: "Mina första intryck av laget var väldigt positiva. Vi är ett gäng vänliga profesionella killar, som vill göra sitt bästa. Jag ärär lycklig över att få spela i här, det skulle vem som helst vara över att få spela i en klubb som Milan. Detta är ett bevis på att mitt hårda jobb verkligen lönade sig till slut. Förra säsongen kunde Milan ha gått om Inter i ligan, men då blev laget drabbat av skador. Det kommer att bli en lång säsong och saker kommer ändras, match efter match. Men det viktigaste är att vi ger allt och ser vad som händer i slutet av säsongen."

Sokratis Papastathopoulos om Milan: "Allt går bra, det är ett välorganiserat lag utan några problem med en bra stämning. Det var som en överraskning för mig att komma till Milan, med tanke på att jag fortfarande hade 2 års kontrakt kvar med Genoa. Hade inte förväntat mig något av detta, men är väldigt glad över att det har hänt."


Marco Amelia om Milan: Jag hade förväntat mig att stanna kvar i Genoa. Jag hade tackat nej till andra lag för jag ville stanna kvar i Genoa, men saker och ting ändrades när Buffon blev skadad och Storari fick bli hans ersättare. Det var då jag fick ett samtal från Milan. Att få ta emot intresse från detta lag betyder att du har den potential som krävs för att vara en del av laget. Så jag är glad och stolt över att få vara en del av detta lag, som dessutom är världens mest framgångsrika lag."

- Mycket fina uttalanden från de 3 nykomlingarna.. Tack för eran kärlek killar, varmt välkomna ska ni vara till den finare delen av Milano.Från vänster: Yepes - Amelia - "Papa"

/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

  1. det va jättebra översatt. och fint av killarna att ge "kärlek" till laget, som du säger ;)

    SvaraRadera
  2. typiskt Milans ledning o först lugna ner alla rykten o sen komma me supervärvningen haha

    SvaraRadera