lördag 24 juli 2010

Tårarna rann..

.. Och rann.

Nästa vecka på lördag (31 juli) spelar Milan mot Arsenal i England (London). Hur lång tid tar en flygresa härifrån till London liksom? Från Stockholm kan det ta ungefär en timme beroende på flygtrafiken osv..

But, here's the thing: Jag hade världens chans att kunna åka dit och kolla på en Milan-match för första gången i mitt liv. MEN DET BLIR INTE AV! Och jag kan inget mer än att bara gråta.. För jag är väldigt känslig när det gäller Milan, det vet min mamma och mina närmaste vänner. Medan jag gråter över att jag inte kommer kunna se matchen som är så nära men ändå så långt bort, så står min mamma och skrattar åt mig (vilket hon alltid brukar göra när jag är ledsen över fotboll).
Ni som undrar varför jag inte varit på Milanmatch förut - Min mamma insisterar att jag ska få det som en "studentpresent" när jag har gått ut gymnasiet.. Men vem orkar vänta tills dess? Jag, tydligen..
Med tanke på att min farbror som bor i London är Arsenalfan skulle detta varit en jättechans för mig att kolla på matchen.. Men icke sa nicke. Men mamma, jag kan ju åka själv? Svaret blev nej. Hon sa att jag skulle tänkt på det här innan, och inte sagt det i sista minuten.. Men mamma, det finns massor av billiga sista minuten biljetter? Svaret är fortfarande nej..


Så antingen får jag vänta tills jag har tagit studenten, eller så får jag vänta tills Milan ska köra match i Sverige. SUCK!!!!!!!!!!!
*****************************************************************************************

Och inte nog med det, satt och kollade på AC Milan-sidan på facebook..
Då dök denna bild upp:

Såhär löd texten under bilden:
"Thursday 29th July at 2.30pm all the players and their coach Allegri will be at the new Milan Megastore in Corso Vittorio Emanuele - Galleria San Carlo - to greet fans. We hope you will all be there!"

- Jag har inga fler kommentarer. Sista minuten biljett till Italien på torsdag, någon? Hahaha..

/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

 1. Chin up! You're time will come young Milanista =)

  SvaraRadera
 2. Håller med!
  men måste bara skriva haha..synd att du missar en sån chans. förstår hur ledsen du kan va :P

  SvaraRadera
 3. Hehe... Tråkigt med arsenal matchen. Jag hade också tänkt åka dit och kolla med min kompis som är Milan/Arsenal fan men han hade redan bokat en resa till Iran. Jag hittade dessutom biljetter för 4 macher (2 på lördagen och 2 på söndagen) för strax över 3000 inklusive hotell. Får vänta till hösten istället för min nästa Milan resa.
  /Vanand Rossoneri Haghverdian

  SvaraRadera