torsdag 8 juli 2010

Transferryktena forsätter...

Sörjer fortfarande för att jag förstörde min fina bloggdesign, men ja, jag ska fixa den & sluta klaga!!

Det finns inte mycket nytt att skriva, men kan dra lite nyheter ändå!

Rykten ut:
- Huntelaar pratas det om väldigt ofta, han är en spelare som jag inte tror kommer återstå i Milan länge till.. Synd dock, för jag vill se mer av han! Brukar alltid ge han massa beröm.. Och kommer fortsätta göra det! Nu när Holland är till final i VM hoppas jag att han får spela - och att han gör bra ifrån sig! Hittills har han gjort 1 mål för landslaget detta år i VM.

Rykten in:
- Keisuke Honda, en kille som inte skulle vara illa att ha i laget. Japanen gjorde bra ifrån sig i VM, tycker att han var speciellt bra mot Danmark, då han spelade bra, samt att han gjorde ett snyggt frisparksmål också! Nu får vi se om CSKA vill släppa taget om honom, med tanke på att hans kontrakt med laget går ut år 2013.

- Zlatan, Zlatan, Zlatan.. Har kanske skrivit om han 3 gånger tidigare, och jag står fast vid min åsikt om hans "flytt till Milan" - jag tror inte att det kommer hända!

- Mancini, som inte förlängde sitt lån med Milan, sägs nu vara på gång att skriva på ett lånekontrakt igen... Om detta händer blir det i januari. Snälla.. N E J!!!!
********************************************************************************************
Till sist vill jag önska målvakten Christian Abbiatti en härlig födelsedag, idag fyller han 33 år! Felice compleanno!

/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. grattis till han.
    mancini skulle inte vara dålig i milan med tanke på åldern.skojar.

    SvaraRadera
  2. Det sägs att Milan är villiga att köpa loss Deco från Chelsea för knappa 50 mille. Han har varit väldigt skadebenägen, fast är han frisk kan han faktiskt spela riktigt grymt. Kanterna och den offensiva mittfältet är hans kvalité, det har vi sett så ofta i Portúgal.

    SvaraRadera