söndag 7 mars 2010

Roma 0-0 Milan; sura miner på g

En bra match som inte innehöll några mål.. Sura miner för milanisti medan interisti håller tummarna inför Inter-Genoa ikväll..

Första halvlek började med tryck från Romas del, redan innan 10 minuters spelande hade de redan skapat målchanser, dock ingen fara då vi hade räddande Abbiati på plats som däribland räddade Baptisas farliga skott. Tyckte att det gick segt för våran del i början, men så småningom började vi komma in i matchen..
Flamini var excellent och på spelhumör, men avgick dock i andra halvlek. Hoppas man får se mer av honom på onsdag..
En annan som jag tyckte gjorde bra ifrån sig igår var Antonini som var tillbaka efter skadan mot United. Fina löpningar och bra spelande, vill se han trolla tillsammans med Ronaldinho på onsdag också.. Fick också avgå i andra halvlek.

Andra halvlek började som den första halvleken slutade, med dominans från våran del, vi gick rakt på sak via anfallsspelet.. Målchanserna skapades för det mesta utav ingen mindre än Ronnie ute på vänsterkanten.. Med hjälp av Antonini fick han tag i bollen och sköt ett inlägg till Borriello som ett avslut, meeen Mr.22 missade nicken och fick alla romanisti i Stadio Olimpico att lugna ner sig..
Efter 50:e minuten kände jag hjärtklappningar gång på gång då vi verkligen hade spelet i våra händer (fötter, om man ska vara exakt), målchans efter målchans, satt och bet på mina naglar medan jag var irriterad över att det där efterlängtade 1-0 målet aldrig kom medan alla milanisti väntade och väntade..
Ett perfekt tillfälle kommer då Borriello har friläge men inte lyckas näta.. Blodet kokar medan matchen spelas vidare.. Beckham kommer in i den 72:a minuten då FF = fantastiska Flamini avgår, och det tog inte mer än några enstaka minuter tills han slog ett inlägg mot Ronaldinho som väntade på att nicka, men hamnade utanför..
Klockan tickade, och halvlekens tilläggstid blev 3 minuter. Pirlo (som för övrigt också spelade bra fotboll igår) snor bollen från De Rossi och lyckas slå ett dunder inlägg till Hunter, vars nick också failar och inte hamnar i mål.. Blodet kokar ännu mer..

Jag undrar vilket målkalas det skulle ha blivit om alla våra målchanser skulle ha lett till mål. Tycker att det var bra spelat från båda lagen, även om vi hade bollen under den större delen av andra halvlek.
Lyckas vi spela såhär bra på onsdag + sätta några mål och se Ronaldinho dansa samba så har min önskan blivit uppfylld. Nu håller vi tummarna inför onsdag, och hoppas också på att Pato kommer tillbaka..
Och vad det gäller resten av kvällen får alla milanisti heja på Genoa..

Forza Milan!
/Pegah Milanista

3 kommentarer:

  1. synd att det inte blev mål :( men bra spelat var det ;)

    SvaraRadera
  2. Skulle nog blivit 0-4 om borre och the hunter var lite vassare

    SvaraRadera
  3. fantastico! målen var ju i tankarna

    SvaraRadera