onsdag 17 mars 2010

Efter operationerna..

Nestas tillstånd:
Lämnade Villa Stuart i Rom idag, och är på väg hem till Milano igen, efter sin knäoperation. Just nu ryktas det om att han hinner tillfriskna på 1 månad för att sedan kunna påbörja aktiviteter, men det tror/hoppas jag inte på, bäst att Sandro får vila ut ordentligt.. Så jag tror att han kommer vara borta säsongen ut, olyckligtvist nog. Men det gäller att alltid vara på den säkra sidan!
"
Innan operationen tyckte vi att det var svårt att jag skulle återvända innan säsongens slut. Under operationen såg vi att det fortfarande fanns en bit sena som var fäst. Därför kommer frånvaron att bli mindre långvarig. Men som alltid kommer jag dra mig i ärmarna och börja jobba..." - Nesta himself

Beckhams tillstånd:

Blev opererad i måndags, i Finlands 5:e största stad Åbo, av en specialistläkare. På sjukhuset fick han besök av sin fru och är nu förmodligen på väg hem, inte mot Milano, utan mot Los Angeles för att fortsätta sin rehabilitering..
Om jag har dåliga nyheter? Sorgligt nog. Becks förväntas vara borta ifrån all fotboll under ca 6 månader, d.v.s. att han inte kommer spela med den rödsvarta tröjan under resten av säsongen, och inte med Englands vita tröja under sommarens VM heller..

En lång frånvaro från båda spelarna är inte det mest chockerande som kan hända. För att vara på den säkra sidan tycker jag att båda spelare bör missa hela säsongen, iallafall Becks. Önskar er all lycka killar, krya på er!

Becks på väg in till sjukhuset...
/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. väldigt synd det med beckham..

    SvaraRadera
  2. istanbul200521 mars 2010 13:19

    aa speciellt att han missar vm :( helvete

    SvaraRadera