måndag 15 mars 2010

Milan 1-0 Chievo; AVANTI!

Hatten av för matchhjälten.. Seedorf himself, grazie!

Gårkvällens match var långt ifrån den intressantaste matchen vi kört denna säsong. Första halvlek var segt, andra halvlek hade vi många chanser, fast det blev dock inget målkalas på grund av slarvande och segande med bollen..
Det kommer vissa stunder jag känner mig synsk, flera gånger denna säsong har jag förutsett massor av mål (haha), och så blev det igår också. Under matchens sista 10 minuter var jag övertygad om att 1-0 målet skulle komma från oss. Och det skedde!

Seedorf - Matchens slutresultat säger ju sig själv't, Seedorf dyker upp under matchens sista 10 och gör bra ifrån sig, inte nog med att han avgör matchen genom att näta, han driver med bollen från mitten av planen ända fram till straffområdet och skjuter bollen snyggt som ett avslut, upp i målets vänstra hörna! MÅL!

Beckham - Matchens olycksfågel? Får ett rejält sår på högra kinden efter att ha fått en sko i ansiktet, blodet bara rinner men han gjorde inte sån big deal av det och fortsatte köra på.. I slutminuterna började det kännas i vaden då han fick lämna planen haltande..
Nu har alla fått reda på att Becks hälsena har gått av, vilket betyder att stackaren missar resten av säsongen, och olyckligtvist kanske också VM.. För övrigt tycker jag det var mycket goda insatser från honom, han är drömmen för en tränare eftersom han alltid spelar för sitt lag i första hand!

Vad sker nu? Jaa ni.. Ett poäng ifrån 1:a platsen, nu i slutet gäller det att ge allt, ge järnet!
Med alla de målchanser Inzaghi fick igår borde det stått mer än 1-0 i slutet.. För att inte nämna Ronnie, vars skott träffade den vänstra stolpen.. Breathtaking!
Nästa match: Milan - Napoli, söndag 21 mars.