måndag 22 mars 2010

Milan 1-1 Napoli; så j*vla typiskt..

En mycket bra match som tyvärr slutade på fel sätt... Men hellre oavgjort än en förlust, även om det sved som fan att kryssa denna omgång..

När jag trodde allt var bra så blir Pato utbytt efter mindre än en kvart, och in kommer Mancini. Blev irriterad över att han ens var med i startelvan med tanke på att han inte ens fick spela, tycker att han borde ha vilat ut riktigt ordentligt och gjort en comeback med nya tag inför Parma matchen nu på onsdag..

Matchens första mål kom från Napolis Campagnaro, Abbiati hade huvudet på skaft när han stod vid högra stolpen och försökte täckta Lavezzis skott, men då kommer Oddo som krockar in i honom, som leder till att Campagnaro får tag i bollen framför ett öppet mål, och det läget skulle vara olagligt att missa.. 1-0.

Kvitteringen kom efter ca 15 minuter då Ronnie hade bollen på vänsterkanten (inte så förvånande haha) som skickar en fin boll till Pippo som står redo och nickar in bollen i mål, perfekt! 1-1, och det blev matchens enda och sista mål från oss rödsvarta.
Trots att vi inte vann tycker jag att det var en match med fin fotboll och många målchanser..

Matchens lirare under gårdagens match tycker jag var Flamini. Med den svetten som rann nerför hans panna och de smutsiga shortsen han hade, var det helt klart att han var den som kämpade mest.. (jag driver). Han hade koll och var säker på sin sak när han fick tag på bollen. Dock var det inte fullt så överraskande att han fick gult kort... Bra spelat, vill se han mer på plan!
Det var så typiskt av oss att kryssa tycker jag.. Det blev ingen serieledning som kunde bli en bra present för Ronnie som fyllde hela 30 år samma dag (grattis!), men man blev bjuden på en bra match.
Nu samlar vi krafterna och åker till stadio Ennio Tardini på onsdag då vi möter Parma.. Avanti!

Pippo mioooooooo
/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. Vilken jävla chans ni hade.

    SvaraRadera
  2. verkade inte bli mer än det haha

    SvaraRadera