torsdag 25 mars 2010

Leo efter Parma mötet; "Låt oss fortsätta tro"

"Idag hade vi en slö första halvlek, dem fick oss att lida, även när vi hade bollen hade vi inte koll på vad vi gjorde. I andra halvlek gjorde vi bättre ifrån oss och vi skapade några chanser. Men sedan i slutet blev vi straffade av Bojinovs mål. Vi hade tänkt oss en annorlundare match, ideén var att ha spelare på plan som höll koll på vad de gjorde med bollen, men sedan fick vi ingen bra kväll.
I andra halvlek hade vi förbättrat oss, men vi var inte skarpa nog. Nu ska vi behålla lugnet, vi har tidigare utfört viktigare matcher och ska inte ge upp på oss själva nu. Pirlo utvisad? Jag kommenterar inte domarens beslut.
Detta är femte förlusten under 30 matcher, och nu är vi på en andraplats med Roma och vi har fortfarande ett rimligt avstånd från Inter. Just nu har vi essenser som verkligen är viktiga, jag tycker att vi saknade skarpheten ikväll. Vi har haft mycket upp -och nedgångar denna säsong, detta lag har alltid reagerat starkt under olika situationer och det är därför jag just nu behåller lugnet. Jag har fortfarande hopp, något mellan Inter och Roma kommer att hända, men vi måste tänka på oss själva."

/ Pegah Milanista

4 kommentarer:

  1. Mycket snyggare design! :)
    Riktigt skön blogg, fortsätt så

    SvaraRadera
  2. Jätte snygg design x) gillar färgerna och suuuuper häftig header!!! :D <3 fortsätt på samma sätt ;) <3333

    SvaraRadera