måndag 29 mars 2010

Milan 1-1 Lazio; tredje matchen i rad

Varje gång jag tänker på att det verkligen finns en chans, finns det alltid en baktanke..
Okej, vi ligger 3 poäng ifrån 1:a platsen, scudetton är långt ifrån omöjlig. Men egentligen har de senaste matcherna visat hur omöjligt det egentligen kan vara.
Självklart gäller ju det att tro på sitt lag, men det är svårt att göra det i nuläget, när vi har saboterat de bra chanserna till att kunna bli 1:a (eller i detta fall 2:a, eftersom vi ligger efter Roma..)
Men det är inte så konstigt, men tanke på de skadade spelarna.. Pato, Nesta, Beckham bland annat... Och från gårdagens match hade vi både Pirlo och Ronaldinho avstängda.. Sammanlagt blir ju det ca 10 spelare borta. Inte trevligt.

De rödsvartas "smått & gott" från matchen:
1. Matchens första chans kom efter bara några minuter från Abate som inte fixade ett bra avslut..
2. Flamini ramlar vid straffområdet och Borriello tar sig an straffen och sätter den, även om Muslera var farligt nära att rädda den..
3. Antoninis skott.. Vilket jäääävla mål det skulle ha blivit. Definitivt ett utav helgens snyggaste, efter Liverpool's Torres & hans mål mot Sunderland. Ett stabilt skott från Antonini som tyvärr inte hamnade i nätet, utan den flög mot ribban..
4. Borriello var vass och försökte med en bicicleta via Pippos passning som inte gick för sig, och bollen flög ovanför målet..
5. Abate, matchens sista målchans. Muslera springer ut ur målet som ger Abate ett friläge, men hans skott flög också ovanför målet..

Matchens gula kort: Ambrosini, Flamini, Zambrotta.
Andra påpekanden.. Matchen inleddes piggt med bra spel från våran del, synd att det inte slutade på det sättet, med flera mål..
Leos 2 byten i slutet var inte de klokaste valen han gjort hittills.. Zigoni fick debutera under en tråkig match, synd för en kvick 18åring & synd att han inte fick en lika fin debut som Pato.. Hans debut glömmer man inte!
& Janku? Platsade verkligen inte in där i slutet.. Men det gick som det gick, Leo verkar smida planer nu inför säsongavslutningen.. Vi får se om det funkar bättre nästa vecka!

Nästa match: borta mot Cagliari, sänds på kanal 9 med avspark 15.00!
Forza Milan, una grande squadra..
/ Pegah Milanista

2 kommentarer:

  1. forza!! hoppas det går bättre nästa gång

    SvaraRadera