tisdag 15 februari 2011

Inför Milan - Tottenham;

Tick tack, klockan tickar och om mindre än en timme är det avspark på San Siro, dags för åttondelen i Champions league då vi möter Tottenham, direkt från England!

Milan:
Vi kommer med ett bra facit när det gäller ligan men har tyvärr som bekant ett par skadade spelare.. Boateng, Pirlo, Bonera, Ambrosini, Inzaghi och Zambrotta är alltså inte i form för att kunna vara med i kvällens match!

Officiell startelva:
Abbiati;
Abate-Nesta-Yepes-Antonini;
Gattuso-Thiago Silva-Flamini;
Seedorf;
Robinho-Ibrahimovic


På bänken har vi Amelia, Jankulovski, Legrottaglie, Oddo, Sokratis, Merkel, Strasser, Pato.

Tycker att elvan ser rätt bra ut. Abbiati i mål, och i mittförsvaret ser vi att Yepes spelar bredvid Nesta och det är lika bra det med tanke på hans insatser under de senaste ligamatcherna.. Och som bekant har vi inte världens bästa mittfält för tillfället med tanke på skadorna, så där får underbara Thiago Silva spelar, brassen har sagt att han trivs att spela som både back och mittfältare. Ja Thiago, vi gillar att se dig på båda positioner också!
Som trequartista ser vi Seedorf som senast mot Parma fick bli matchens första målgörare och det verkar ha imponerat på Allegri som låter honom starta denna kväll..
På topp har vi Robinho (två målsskytt senast mot Parma) och en sugen Ibra!

Tottenham:
För er som inte vet är detta Tottenhams första CL-säsong. Men något som alla vet är att detta "lilla" engelska lag krossade trippel-mästarna Inter under gruppspelet och kom etta i gruppen!
Laget ligger för tillfället på en fjärdeplats i ligan och kommer till Milano med en 2-1 vinst borta mot Sunderland, vilket inte är en lätt match..
Men inför kvällens match har de stjärnan Gareth Bale borta (kanske lika bra det för då slipper vi ha fartkameror på kanterna.. haha, det va faktiskt roligt!).
Förutom Bale kommer spelare som Huddleston, King, Jenas och Kaboul också att missa kvällens match.

Officiell startelva:
Gomes Corluka, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto, Lennon, Palacios, Sandro, Pienaar, Van Der Vaart, Crouch.

Okej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer men det enda jag vet är att jag alltid alltid aaallltiiiid är liiika nervös en HEL DAG inför varenda jävla CL-match, spelar ingen roll vilket lag vi möter, det är bara samma känsla jag har en hel dag ända fram till avspark.. Så jag ska sluta skriva nu för att samla mig litegrann innan matchen.. ÄR SÅ TAGGAD NU, PÅ MED MILANTRÖJAN!!

Avspark: 20.45
Kanal: Viasat Fotboll

FORZA MILAN!!!!

/ Pegah Milanista

1 kommentar: