söndag 20 februari 2011

Inför Chievo - Milan; Nu är det press..

Om ungefär en halvtimme drar matchen igång i Verona!

Om man kollar på statistiken kan man se att varken Inter, Roma eller Juve har vunnit över Chievo på deras hemmaplan, alltså blir detta inte en sån lätt match som vissa kanske tror, även fast hemmalaget knappt ligger topp 10 (Chievo ligger på 13:e plats).
Orkar inte skriva så mycket för jag har så jävla ont i mina 3 fingrar på höger hand.. De har svullnat upp och det ser inte så fint ut och varje gång jag rör en tangent gör det väldigt ont, men det ska inte hindra mig från att blogga! Så jag fattar mig kort.

Inför dagens match har vi Abbiati tillbaka efter hans lätta hjärnskakning mot Tottenham, och så ser vi den eferlängtade prinsen BOATENG tillbaka i truppen (men inte i elvan) som jag har väntat på i över en månad nu! Hoppas mittfältet får lite fart om han får hoppa in..

Officiell startelva Milan: (4-3-1-2)
Abbiati;
Abate-Nesta-T.Silva-Antonini;
Gattus-van Bommel-Merkel;
Robinho;
Ibrahimovic, Cassano

Officiell startelva Chievo: (4-3-1-2)
Sorrentino;
Frey-Morero-Cesar-Mantovani;
Fernandes-Rigoni-Pulzetti;
Costant;
Pellissier-Thereau

Matchen visas på TV4sport med avspark klockan 15.00!
Med tanke på att Inter vann gårkvällens match ligger de nu på en 2:a plats i ligan med bara 2 poäng bakom oss, och Napoli med 3 poäng bakom oss.. Nu är det press på oss och upp till bevis! Vi har inte råd att torska i stort sett..

Dai Milan!

/ Pegah Milanista

3 kommentarer:

  1. roligt när det står där uppe att du har copyright på allt på bloggen. det är väl inte du som tagit bilderna på din header tex? eller bilderna du visar upp? Man bör länka till källor/fotografer.

    SvaraRadera
  2. Men anonym, jävla pucko! Det står innehållet, jag tror hon syftar på texterna som hon skriver. Du vet mycket väl vart bilderna kommer ifrån så du behöver nog inte säga att hon bör länka eller ej.

    SvaraRadera