onsdag 9 februari 2011

Berlusconi i knipa.. Igen.

Idag meddelade åklagarmyndigheterna i Milano att anklagelser mot Berlusconi främst rör hans umgänge med prostituerade (lol) och maktmissbruk.
För tillfället har domarna tillräckligt med bevis för att be om åtal när det gäller anklagelserna, och det gör att rättsprocessen påkyndas.

Den skandalen som utbrytit handlar om 18-åriga nattklubb-dansösen Ruby med ursprung från Marocko, som hävdar att Silvio köpt sex av henne under hennes tid som mindreårig. Båda nekar för tillfället att de tidigare haft en sexuell relation.
Efter sexköpet sägs det att denne även har pressat polisen för att få flickan frisläppt när hon blivit gripen för grov pengastöld, det rör sig omkring 3000 euro. Flickan blev frisläppt i förvar av en Berlusconi medhjälpare, vilket också är under utredning.
Han är även anklagad för mutbrott, den rättegången väntas att återupptas i mars.

I Milano samlas nu dussintals av Berlusconis anhängare som protesterar mot åklagarens beslut, genom att bland annat stå på gatan mittemot tingshuset och vifta med italienska flaggor..
"Det är verkligen skamligt och vidrigt" sa Berlusconi idag i Rom, angående åklagarens beslut.

Alltså... Helt seriöst, vem fan skulle vilja ligga i samma säng som honom? Skulle fått hjärtattack om jag vaknade upp en morgon bredvid en 74-åring.. Men men.. Roligt vad vissa människor gör för pengar nuförtiden..


/ Pegah Milanista

2 kommentarer: